MICHELIN lanseaza azi in Romania noua anvelopa Pilot Sport 4

MICHELIN lanseaza azi in Romania noua anvelopa Pilot Sport 4
  • Nr. 1 in manevrabilitatea pe carosabil uscat
  • Nr. 1 in franarea pe carosabil umed si uscat
  • Design sportiv unic
Distribuie pe Facebook

MICHELIN lanseaza azi in Romania noua anvelopa Pilot Sport 4, pneul care ii ofera oricarui sofer cel mai bun echilibru intre placere si siguranta. De fapt, orice sofer care vrea sa aiba cele mai bune anvelope de vara pentru automobilul sau, isi va dota jantele cu aceste pneuri performante, indiferent ca detine o berlina sau un autoturism sportiv.

Noua anvelopa de vara MICHELIN Pilot Sport 4 este conceputa sa raspunda asteptarilor exigente ale clientilor care nu sunt dispusi sa faca niciun fel de compromis si care isi doresc sa se bucure de experienta sofatului, in conditii de manevrabilitate si control excelente.

MICHELIN Pilot Sport 4 este o anvelopa de top in ceea ce priveste manevrabilitatea si siguranta pentru aceasta clasa, datorita tehnologiilor inovatoare dezvoltate pentru sporturile cu motor. Noua anvelopa de vara MICHELIN Pilot Sport 4 constituie un exemplu excelent al implementarii strategiei MICHELIN Total Performance, care presupune utilizarea de inovatii si tehnologii avansate pentru optimizarea simultana a mai multor caracteristici de performanta (de exemplu, manevrabilitatea pentru anvelope sportive).

MICHELIN Pilot Sport 4

Anvelopa permite maximizarea mai multor caracteristici de performanta, inclusiv rezistenta la uzura, tractiunea si economia de carburant, rezultatul fiind o deplasare in conditii de confort si siguranta. „Ca majoritatea soferilor, va bucurati de placerea condusului, iar aceasta placere nu trebuie sa afecteze nicio alta performanta, indiferent ca e vorba de siguranta sau longevitate! Astfel, noua anvelopa Pilot Sport 4 reprezinta o adevarata referinta pentru anvelopele de inalta performanta pentru vehicule sportive si berline,” afirma Thierry Chiche, Executive Vice-President Passenger Car and Light Truck Product Line, Michelin.

Inovatiile tehnologice incluse in banda de rulare a noii anvelope constituie rezultatul experientei Michelin in activitatea competitionala, inclusiv Formula E. Aceasta bandă de rulare se adapteaza permanent la carosabil, gratie interactiunii dinamice dintre arhitectura
anvelopei, profil si materiale, care contribuie la gestionarea optima a suprafetei de contact.

MICHELIN Pilot Sport 4 ofera performante remarcabile, cu un inalt nivel de siguranta si o manevrabilitate excelenta pe suprafete umede si uscate, la viteze ridicate.

Inovatiile noii anvelope MICHELIN Pilot Sport 4:

Precizie, control si reactivitate excelente

- Tehnologie „Dynamic Response” printr-o centura hibrida, ranforsata cu fibre de aramida si nylon, care transmite instantaneu si precis informatiile de la volan la sosea.
- Profil ultra reactiv ce se adapteaza permanent la sosea si asigura o amprenta la sol optimizata.

Nivel ridicat de siguranta pe suprafete umede

- Amestec nou de compusi folosit la banda de rulare, care include elastomeri functionali si siliciu, care asigura aderenta si franare optime. Acest nou amestec imbunatateste totodata longevitatea anvelopelor si eficienta consumului de carburant.
- Canale longitudinale late si adanci pentru o eliminare eficienta a apei.

Noua anvelopa MICHELIN Pilot Sport 4 este disponbila in 19 dimensiuni, de 17 si 18 inch din ianuarie 2016, urmand ca variantele de 19 inch sa apara in 2016 si 2017. Puteti gasi mai multe detalii privind inovatiile, beneficiile, dimensiunile si etichetarea anvelopelor MICHELIN Pilot Sport 4 accesand www.michelin.ro

MICHELIN Pilot Sport 4

Distribuie pe Facebook
mai multe