Noul E-Class evita singur obstacolele, iti protejeaza auzul la impact si nu numai

Noul E-Class evita singur obstacolele, iti protejeaza auzul la impact si nu numai
  • Mercedes publica primele informatii oficiale ale noului E-Class
  • Automobilul german promite o serie de tehnologii care vor schimba complet modul in care privim o masina
  • Modelul companiei din Stuttgart va impresiona si la capitolul gadgeturi
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului de clasa mare din Stuttgart isi propune sa schimbe complet modul in care privim automobilul.

Chiar daca nici macar nu a apucat sa debuteze, vacanta germanilor de la Mercedes-Benz pare sa fi ajuns deja la final. Nu de alta, dar pentru compania din Stuttgart urmeaza o perioada extrem de aglomerata, cu lansari dintre cele mai importante.

Iar acum ne referim in special la viitoarea generatie a modelului E-Class, care promite sa reinventeze complet modul in care vom privi de-acum incolo automobilul. Cum se va achita de aceasta misiune? Prin intermediul tehnologiilor gazduite la bord, bineinteles.

Noul Mercedes E-Class - Tehnologii

Care tehnologii? Ei bine, partea interesanta abia acum soseste. Spre deosebire de tot ceea ce ofera germanii la ora actuala, viitorul Mercedes de clasa mare va dispune de un pachet botezat Intelligent Drive Next Level, ce incorporeaza astazi sistemele de siguranta ale zilei de maine.

Altfel spus, urmatoarea generatie a modelului E-Class va putea evita de una singura obstacolele si accidentele, iar in caz de impact nu doar ca va indeparta pasagerii de portiere, insa va si avea grija ca auzul acestora sa nu aiba de suferit.

Calatoria la bordul automobilului german nu va deveni insa doar mai sigura, ci si mult mai confortabila, pilotul automat tinand acum benzile autostrazii pana la o viteza de aproximativ 130 km/h, respectiv pastrand distanta fata de masina din fata pana la o viteza de circa 200 kilometri pe ora.

Intr-un final, noul Mercedes E-Class se va mai putea lauda si cu o functie Car-to-X, ce-i permite modelului de clasa mare din Stuttgart sa comunice si sa schimbe tot felul de informatii (referitoare la starea drumului, conditiile meteo si altele) cu alte autoturisme dotate cu o tehnologie similara.

De asemenea, numarul de LED-uri ce intra in componenta blocurilor optice frontale a crescut pana la 84 pentru un maximum de eficienta, in timp ce cheia clasica a fost inlocuita de smartphone-ul cu NFC - care poate fi folosit chiar si atunci cand ramane fara baterie pentru a deschide / inchide / porni masina.

PS: Tinand cont de materialul video publicat anterior, nu trebuie sa mai (re)aducem aminte si ca noul Mercedes E-Class se va putea parca singur prin intermediul aceluiasi telefon mobil inteligent, nu-i asa?

Noul Mercedes E-Class - Tehnologii

Noul Mercedes E-Class - Tehnologii

Noul Mercedes E-Class - Tehnologii

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Noul Mercedes E-Class - Tehnologii
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 14 Iulie 2015