Poti sa platesti rovigneta si prin SMS

Poti sa platesti rovigneta si prin SMS
  • Prin aceasta aplicatie, poti cumpara orice fel de rovigneta
  • Aplicatia auto.ro este gratuita
  • Rovinieta este obligatorie pe orice drum national.
Distribuie pe Facebook

Auto.ro lanseaza plata taxei de drum prin SMS, in completarea serviciului de plată a rovinietei prin card bancar. Toti cei care pleaca la drum pot sa achizitioneze si sa primeasca rovinieta instantaneu, prin intermediul aplicatiei Auto.ro, powered by Vodafone.

Prin intermediul aplicatiei Auto.ro care este gratuita, soferii pot comanda orice fel de rovigneta, alegand modalitatea de plata dorita. Contravaloarea rovinietei se achita din telefon, contravaloarea acumulandu-se la factura telefonica.

Partea interesanta si cu adevarat utila este pentru acele rare cazuri in care esti oprit de politie, sau stii de existenta unui control rutier, si iti poti face rovinieta din mers, in doar cateva minute. Confirmarea si datele se primesc prin SMS instantaneu. Insa este necesara conectivitatea la internet!

Trebuie sa dai un SMS la 7500 cu numarul de inmatriculare si categoria autoturismului. Aplicatia auto.ro iti faciliteaza completarea datelor si iti formateaza mesajul astfel incat sa fie pregatit de procesat, iar dupa trimitere primesti confirmarea.

“Am dezvoltat facilitatea de plata a rovinietei prin SMS, astfel incat utilizatorii sa poata opta pentru modalitatea de plata preferata: prin SMS sau prin card bancar, acesta modalitate bucurandu-se deja de un real succes in randul soferilor. Serviciul de plata a rovinietei vine in completarea serviciului automat de notificare “Masina mea” privind termenele de expirare a rovinietei, a asigurarilor, a datei scadente la rata masinii si a serviciilor conexe”, a declarat Sergiu Gamureac, Director Executiv Auto.ro.

Aplicatia auto.ro este gratuita si este disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android, numarand peste 170.000 de descarcari.

Aplicatia auto.roAplicatia auto.roAplicatia auto.roAplicatia auto.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe