Sistemul Chevrolet MyLink ofera posibilitatea integrarii smartphone-urilor

Noua generatie a sistemelor infotainment pentru autovehiculele Chevrolet poarta denumirea de Chevrolet MyLink. Soferii se pot bucura de noi niveluri de confort si flexibilitate prin integrarea functiilor smartphone-ului personal in sistemul autovehiculului.
Distribuie pe Facebook
MyLink afiseaza continutul unui smartphone pe un ecran tactil color, cu rezolutie inalta si o diagonala de 7 inch. Conectivitatea va fi asigurata prin intermediul portului USB sau prin Bluetooth pentru dispozitivele de stocare ca playerele Mp3, iPod, iPad etc. Exista, de asemenea, o priza de conectare pentru anumite dispozitive de redare a fisierelor audio si smartphone-uri care nu utilizeaza conexiunile prin USB sau Bluetooth.
"Clientii ne-au spus ca si-au setat smartphone-urile exact asa cum si-au dorit, iar un sistem infotainment ideal la bord ar trebui sa extinda functiile unui smartphone, nu sa incerce sa le copieze. Si pentru aceasta exista Chevrolet MyLink", a declarat Susan Docherty, Presedinte si Director General al Chevrolet Europe.

Sistemul Chevrolet MyLink ofera posibilitatea integrarii smartphone-urilor

Cu Chevrolet MyLink in dotarea modelelor Cruze si Aveo, smartphone-ul functioneaza de fapt la fel ca un hard disk integrat intr-un sistem infotainment. Detinatorii de dispozitive compatibile isi pot aduce propriile fisiere media la bordul autovehiculului via USB sau prin conectarea smartphone-ului prin intermediul conexiunii Bluetooth.
Apelurile telefonice pot fi initiate fara sa fie nevoie sa formati numarul: Soferul poate selecta un nume din agenda telefonica stocata, apasa pe functia de apel si apelul este proiectat prin difuzoarele autovehiculului. Listele de redare, galeriile foto, agendele telefonice si alte fisiere media si de date personale pot fi usor de accesat.

Sistemul Chevrolet MyLink ofera posibilitatea integrarii smartphone-urilor

Cat timp autovehiculul stationeaza, ocupantii acestuia pot, de asemenea, sa vizioneze fisiere video sau prezentari de diapozitive personalizate. Sistemul are la baza tehnologia de ultima ora si, cu toate acestea, poate fi accesat in mod intuitiv, oferind soferilor beneficii practice. O gama de aplicatii speciale va fi disponibila pentru descarcare pe parcursul acestui an, facilitand actualizarea sistemului Chevrolet MyLink in functie de nevoile individuale.
Ecranul tactil color de 7" va fi produs de compania LG Electronics si prezinta un design simplu si intuitiv cu cinci meniuri usor de navigat (Audio, Pictures & Movies, Telephone, Smartphone Link si Settings), fiecare dintre acestea cuprinzand o lista cu functii usor de selectat.

Sistemul Chevrolet MyLink ofera posibilitatea integrarii smartphone-urilor

Pentru inceput, aceasta tehnologie infotainment de ultima ora va fi disponibila cu modelele Cruze si Aveo incepand din vara anului 2012. Toate autovehiculele echipate cu sistemul Chevrolet MyLink vor fi prevazute, de asemenea, cu o camera video pentru marsarier.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Chevrolet MyLink
mai multe