Top Wheels Auto inaugureaza in 2016 cel mai mare centru din Romania de reconditionat jante

Top Wheels Auto inaugureaza in 2016 cel mai mare centru din Romania de reconditionat jante
  • Cei mai buni in domeniul reconditionarilor de jante auto
  • Mese unicat din motoare V8 si V12
  • Cel mai mare centru de reconditionare jante din Europa de Est
Distribuie pe Facebook

Cei care transforma jantele vechi in adevarate roti senzationale, aceiasi oameni de la Top Wheels Auto despre care am mai scris in trecut, vor duce totul la un alt nivel in 2016, cand vor inaugura cel mai mare centru de reconditionat roti din tara noastra.

Cei mai buni in domeniul reconditionarilor de jante auto

Nu demult vi-i prezentam pe cei de la Top Wheels Auto, adevarati specialisti care transforma jantele vechi in capodopere pentru infrumusetarea masinilor. Se pare ca lucrurile merg intr-o directie buna si vestile interesante continua sa vina.

Top Wheels Auto este o firma specializata pe reconditionari de jante si servicii de vulcanizare de calitate. Mai exact, te poti duce la ei cu niste jante sparte, crapate, indoite sau cu bucati lipsa si ei le vor readuce la viata, dandu-le stralucirea si starea impecabila de odinioara. Tot ce tine de reconditionare de la A la Z se face la sediul lor, acolo unde au si aparatura de vulcanizare, echilibrare si indreptare, dar si centru de sablare si vopsire in camp electrostatic.

Top Wheels

Mese unicat din motoare V8 si V12

In plus, pe langa reconditionarea jantelor auto, la Top Wheels mai poti sa gasesti o alta "nebunie" cu care nu te vei intalni in alta parte. E vorba de mobilier special realizat din piese de motor, o piesa de rezistenta pentru orice birou care vrea sa fie unic, pentru orice reprezentanta auto sau orice sediu de firma care lucreaza in domeniu. Sau, de ce nu, pentru sufrageria oricarui iubitor de masini si motoare.

Pana acum, ei au realizat diverse mese din blocuri de motor care candva au impins la viteze uriase masini foarte scumpe. De exemplu, acum au pe stoc niste mese realizate din blocurile unor motoare V8 si V12 de Bentley, BMW 850i, Mercedes SL500 si Audi RS4. Si chiar daca masinile noi au costat o avere, pretul acestor mese interesante pentru care te va invidia toata lumea incepe de la numai 400 de Euro.

Mese din motoare Top WHeels

Mese din motoare Top WHeelsMese din motoare Top WHeelsMese din motoare Top WHeels

Cel mai mare centru de reconditionare jante din Europa de Est

Si pentru ca absolut toti clientii au fost multumiti si s-au reintors, Top Wheels Auto a decis sa se extinda in 2016. Au facut un parteneriat cu americanii de la East Coast Powdercoating si vor face impreuna cel mai mare centru de reconditionat jante din Europa de Est. Investitia va fi de peste 500.000 de Euro iar locatia va fi una centrala in Bucuresti.

Dar ce inseamna asta? Inseamna ca noul centru de reconditionari va beneficia de cele mai calitative vopseluri de pe piata aduse direct din Statele Unite. Inseamna ca volumul de lucru va creste si ca preturile vor fi mai mici. Inseamna ca Top Wheels va oferi mai multe locuri de munca. Si ca pasionatii din Romania vor beneficia de noi tehnologii de vopsire care inca nu sunt disponibile la noi in tara, cum ar fi o procedura de vopsitorie in camp electrostatic a unei jante in doua sau mai multe culori.

Mai pe scurt, cerul va fi limita cand vine vorba de reconditionarea rotilor pentru masinile noastre!

Citeste: De la simple roti la capodopere din aliaj cu Top Wheels Auto

MAi multe informatii despre Top Wheels Auto gasesti pe pagina de Facebook si pe www.TopWheelsAuto.ro

Top WheelsTop WheelsTop WheelsTop Wheels

Top Wheels

Top Wheels

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Mese din motoare Top WHeels
mai multe