TrunkMonkey este suportul de biciclete gonflabil care vine din viitor

TrunkMonkey este suportul de biciclete gonflabil care vine din viitor
  • Portbagajul e realizat din kevlar
  • Poate fi transportat si pe bicicleta
  • Se umfla cu ajutorul unei pompe electrice
Distribuie pe Facebook

La fel ca sistemul de multumire in trafic prezentat ieri, si acesta este un proiect care a demarat pe un site de strangere fonduri de la oameni. Se numeste TrunkMonkey si este un suport de biciclete gonflabil care ocupa putin loc in orice masina.

Daca pana acum aveai dificultati in transportul bicicletei cu masina, iar suporturile conventionale de plafon sau portbagaj erau scumpe, iata ca de acum exista o solutie si ieftina, dar si usor de folosit. Se numeste TrunkMonkey si este inventia unor tineri iubitori de plimbari in aer liber de peste ocean. E vorba de un suport pentru o singura bicicleta, universal, care se potriveste la absolut orice masina si care poate acomoda orice fel de bicicleta.

Ideea lui Tyler Nelson, cel care a inventat TrunkMonkey, a venit in urma unei plimbari cu bicicleta. Vremea s-a stricat brusc si a fost nevoit sa mearga acasa pe furtuna. Insa un prieten s-a oferit sa-l duca acasa, dar acesta avea o masina mica si bicicleta nu incapea in portbagaj, asa ca, in cele din urma, tot pe doua roti a pedalat prin vremea dificila. Asa s-a nscut acest sistem care este cat o borseta si poate fi ascuns in portbagaj sau chiar transportat pe bicicleta, pentru ca ocupa putin loc.

TrunkMonkey 2015

Acest portbagaj gonflabil vine dotat cu o pompa electrica ce functioneaza la 12V si este fabricat din material rezistent, pentru a oferi atat o fixare buna, cat si o minima frecare fata de caroseria masinii. De exemplu, partile care intra in contact cu bicicleta si caroseria sunt realizate din kevlar si au cusaturi realizate ultrasonic. Benzile de fixare sunt reglabile, motiv pentru care se potriveste cu orice fel de portbagaj auto si orice cadru de bicicleta. Nu exista nimic metalic in tot sistemul, asadar zgarieturile nu vor exista.

TrunkMonkey 2015TrunkMonkey 2015

Nu se stie momentan cat va costa acest portbagaj portabil care se umfla si poate fi depozitat oriunde, pentru ca momentan productia inca nu a inceput. Tinerii care au avut initiativa au adunat aproape dublul banilor pe KickStart si in septembrie au de gand sa realizeze produsul final pe care vor incepe sa-l vanda. Speram ca pretul sa nu fie unul mai mare de $100, pentru ca vrem sa ne cumparam si noi!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 9 Iulie 2015