Volvo isi upgradeaza motorizarile la modelul V40

Volvo isi upgradeaza motorizarile la modelul V40
Incepand cu luna mai, gama de motorizari pentru modelul Volvo V40 se va extinde. Expertii de la Volvo spun ca aceste modificari vor ajuta si la reducerea emisiilor de CO2, dar vor oferi si noi performante pentru acest model.
Distribuie pe Facebook

Volvo a anuntat ca, din mai, va oferi o a doua varianta cu tractiune integrala a modelului V40 Cross Country, care pana in prezent putea fi comandat cu sistemul AWD doar daca avea o motorizare de top T5 de 255 CP.

De asemenea, clientii Volvo isi vor putea achizitiona si modelul V40 Cross Country AWD si cu motorul T4 de 180 CP.

In ceea ce priveste motoarele diesel, versiunea V40 D2 va avea si o cutie de viteze automata, care aduce un consum de numai 3,9 litri/100 km, iar emisiile de CO2 vor fi de 102 g CO2/km.

La motorizarile pe benzina, modelul V40 va avea din luna mai o varianta de motor cu patru cilindri de 1,6 litri cu injectie directa de combustibil care va dezvolta 120 CP si 240 Nm.

Acest nou tip de motorizare va avea un consum mediu de 5,4 litri/100 km, iar emisiile de CO2 vor fi de 124 g/km.

Noul Volvo V40 va fi dotat si cu un sistem de infotainment Sensus Connected Touch, care are un display de 7 inchi si ofera acces la internet prin intermediul unei conexiuni 3G/4G sau prin telefonul soferului.

Distribuie pe Facebook
mai multe