We.Love.Traffic - aplicatie de comunicare intre soferi folosind nr de inmatriculare

We.Love.Traffic - aplicatie de comunicare intre soferi folosind nr de inmatriculare
  • Aplicatia se preteaza la orice fel de trafic: auto, moto, barci, etc.
  • Este o metoda eficienta de conversatie intre soferi si pietoni
  • Aplicatia WLT este utila in diverse situatii de urgenta
Distribuie pe Facebook

Aplicatiile speciale pentru soferi nu sunt putine. Dar numai cateva sunt cu adevarat interesante sau utile. Iata ca cineva s-a gandit sa faca o aplicatie de chat si comunicare care se foloseste de numarul de inmatriculare al masinii. Cu alte cuvinte, ca sa iei legatura cu cineva, te folosesti de numarul de inmatriculare, nu de cel de telefon. Cum ti se pare?

Click for Apple We Love TrafficClick for Android

Ce este aplicatia We Love Traffic?

Un mijloc de comunicare eficient cu cineva pe care nu il cunosti, cu cineva al carui numar de telefon nu-l stii. Este singura aplicatie care se foloseste de numarul de inmatriculare al masinii sau motocicletei. Si, la fel ca in cazul altor aplicatii, pentru a discuta cu cineva, introduci numarul de inmatriculare, in loc de cel de telefon. De exemplu, sa zicem ca ai vazut langa tine la semafor o domnisoara simpatica si singura. Vezi ce numar are masina ei si poti lua legatura cu ea, daca are si ea instalata aplicatia WLT. In plus, dincolo de comunicarea directa dintre soferi, si ca pieton poti sa abordezi orice sofer pe care il vezi: introduci numarul masinii si astfel poti intra in discutii cu soferul respectiv.

We Love Traffic

Cum functioneaza?

Extrem de simplu. Iti faci un cont cu numarul masinii personale, dupa care poti fi gasit usor de oricine. Mai departe, ai doua variante: sa incepi o discutie cu cineva pe care il vezi in trafic sau sa astepti tu mesaje de la altii. Adica poti cunoaste oamenii dupa ce ii vezi live in trafic, la volanul masinii lor. Chiar si cu posesorul unei masini parcate poti lua legatura, fie pentru ca a parcat prost sau te-a blocat, fie pentru ca a uitat farurile aprinse sau, pur si simplu, vrei sa cunosti acea persoana.

Cu WLT poti sa vezi in meniul special 'Traffic' soferii inscrisi in aplicatie care ruleaza pe aceeasi strada cu tine sau pe strazile din apropiere. Astfel, daca ai mai multi prieteni in lista ta, poti avea ocazia sa ii inviti la o cafea, mai ales daca sunt prin apropiere. Sau, in situatii speciale, cum ar fi la Mall, intr-un Club sau la meci, poti vedea oamenii din aceeasi locatie cu tot cu datele personale, adica masina, varsta, sex.

We Love Traffic

Este o aplicatie ideala pentru grupurile de pasionati auto: poti sa vezi ce fac alti prieteni din lista ta, unde sunt sau poti sa iei legatura cu ei direct in trafic. Sau, daca cineva te vede in masina, iti poate da un mesaj. Cu WLT se pot trimite fotografii, conversatiile se pot sterge iar userii pe care nu ii vrei in lista pot fi eliminati cu un singur click.

We Love Traffic nu este exclusiv pentru soferi. Poti cauta prieteni si de acasa, folosind butonul 'Traffic', aplicatia aratandu-ti oamenii din jur cautand dupa litere, cifre sau initialele unui judet din numarul de inmatriculare.

O alta trasatura buna a aplicatiei este faptul ca a fost optimizata pentru comunicarea la volan, cand soferul nu are timp sa tasteze multe litere. Adica poti sa te folosesti de iconurile aplicatiei si poti sa raspunzi simplu cu ajutorul unor "semafoare": verde inseamna DA, galben inseamna Ma mai gandesc si rosu inseamna NU.

Alte trasaturi ale aplicatiei sunt posibilitatea de a te face invizibil astfel incat sa nu poti fi gasit dupa numarul de inmatriculare, poti bloca si debloca pe oricine in meniul 'Coversatii'. In plus, foarte utila este versatilitatea aplicatiei, deoarece poate fi utilizata pentru orice fel de trafic care se bazeaza pe un numar de inmatriculare: barci, iahturi, motociclete, ATV-uri, scutere, etc.

We Love Traffic

In ce situatii este utila aplicatia We Love Traffic?

  • Daca blochezi pe cineva, sa fii anuntat sa muti masina;
  • Daca uiti farurile aprinse, geamurile deschise sau ai pana la o roata;
  • Vezi pe cineva in trafic si vrei sa iei legatura cu acea persoana;
  • Daca vezi o masina frumoasa si vrei sa intrebi daca e de vanzare;
  • Ca pieton, vezi un sofer care parcheaza prost sau urmeaza sa i se ridice masina si il anunti;
  • Vezi ce prieteni din lista ta sunt prin apropiere.

DESCARCA APLICATIA WE LOVE TRAFFIC PENTRU ANDROID

DESCARCA APLICATIA WE LOVE TRAFFIC PENTRU IPHONE

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze We Love Traffic
mai multe