58 de piloti confirmati la CUPA FRAS - DUNLOP la karting

58 de piloti confirmati la CUPA FRAS - DUNLOP  la karting
Pana pe 2 iulie, ora 20, 58 de piloti erau inscrisi oficial in Cupa FRAS-Dunlop la karting, intrecere gazduita in acest weekend de circuitul AMCKART. Numarul competitorilor ar putea creste insa maine pana la 68 pentru ca exista alte 10 cereri pentru piloti care nu apar in lista de inscrieri.
Distribuie pe Facebook
Cupa FRAS-Dunlop la karting programeaza sambata 3 iulie verificarile tehnice, antrenamentele necronometrate, calificarile si mansele prefinale, iar duminica 4 iulie, in ultima zi a competitiei, care debuteaza la ora 9:00, mansele finale.

Dincolo de intrecerile incluse in programul oficial al Cupei FRAS-Dunlop, fanii kartingului vor putea asista maine, cu incepere de la ora 17:00, si la o competitie neconformista - Cupa VIP. Pe lista participantilor figureaza echipa Jack Daniel's RT, condusa de Mihai Leu, cea a pilotilor, care-i include deja pe Vali Porcisteanu, Dragos Dinu si Adrian Grigore, cea a reprezentantelor sexului frumos care concureaza in intrecerile de raliuri si viteza in coasta (Alina Bunica, Andreea Necula, Mihaela Beldie), team-ul Hatters (Aurelian Andronache, Florin Pelmus, Mihai Stana si Ionut Mageanu), "Echipa de aur" (Monica Iagar, Otilia Badescu, Corina Ungureanu, Monica Rosu), dar si un team condus de vedeta TV Cabral. Si-au mai anuntat participarea maestrul Ovidiu Lipan Tandarica si asistenta lui Mihai Morar de la "Rai da' Buni", Adelina Pestritu, Dan Necula jr., Alex Filip si George Cretu, dar si jurnalistul Andrei Nourescu (ProSport), Diana Oprea, campioana mondiala la fitness si fetele de la "Amadeus".

CUPA VIP la karting este o competitie de viteza, anduranta si strategie. Cursa consta in parcurgerea circuitului AMCKART timp de 90 de minute, invingatoare fiind desemnata echipa care parcurge cele mai multe tururi. Echipele sunt formate din minim 4 membri care sunt obligati sa iasa de cel putin 2 ori pe pista fiecare. Ordinea in care componentii fiecarui team va iesi pe pista si strategia de realimentare urmeaza sa fie stabilita de catre liderul echipei, care va fi ales dintre competitori.

Prima editie a Cupei FRAS-Dunlop la karting este al treilea eveniment organizat in 2010 de Hatters Motorsport, dupa Raliul Argesului si Muscel Racing Contest, competitii incluse in Campionatul National de Raliuri Dunlop si Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Partenerii evenimentului sunt Dunlop, Seat, Mobil 1 prin Lubexpert, Conarg Real Estate, Muller, in timp ce partenerii media sunt Motorsport Expres, motorsportnews.ro, autorally.ro, 4tuning.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 2 Iulie 2010