61 de piloti inscrisi la CUPA FRAS - DUNLOP la karting

61 de piloti inscrisi la CUPA FRAS - DUNLOP la karting
Pana pe 30 iunie, ora 20, se inscrisesera 61 de piloti in Cupa FRAS-Dunlop la karting, intrecere care se va desfasura in perioada 2-4 iulie 2010 pe circuitul AMCKART.
Distribuie pe Facebook
Cupa FRAS-Dunlop la karting debuteaza vineri 2 iulie, cu antrenamentele libere. Sambata, 3 iulie, se vor desfasura verificarile tehnice, antrenamentele necronometrate, calificarile si mansele prefinale, iar duminica 4 iulie, in ziua finala, care debuteaza la ora 9:00, mansele finale ale competitiei.

Cupa VIP

Dincolo de intrecerile incluse in programul oficial al Cupei FRAS- Dunlop, fanii kartingului vor putea asista sambata 3 iulie, cu incepere de la ora 17:00, si la o competitie neconformista, Cupa VIP.

Pana la acest moment, pe lista participantilor figureaza echipa Jack Daniel's RT, condusa de Mihai Leu, cea a pilotilor, care-i include deja pe Vali Porcisteanu, Dragos Dinu si Adrian Grigore, cea a reprezentantelor sexului frumos care concureaza in intrecerile de raliuri si viteza in coasta (Alina Bunica, Andreea Necula, Mihaela Beldie), team-ul Hatters (Aurelian Andronache, Florin Pelmus, Mihai Stana si Ionut Mageanu), "Echipa de aur" (Monica Iagar, Otilia Badescu, Corina Ungureanu, Monica Rosu), dar si un team condus de vedeta TV Cabral. Chiar la momentul trimiterii acestui comunicat si-au mai anuntat participarea maestrul Ovidiu Lipan Tandarica si asistenta lui Mihai Morar de la "Rai da' Buni", Adelina Pestritu. Lista finala de inscrieri si componenta echipelor urmeaza sa fie anuntata vineri seara.

CUPA VIP la karting este o competitie de viteza, anduranta si strategie. Cursa consta in parcurgerea circuitului AMCKART timp de 90 de minute, invingatoare fiind desemnata echipa care parcurge cele mai multe tururi. Echipele sunt formate din minim 4 membri care sunt obligati sa iasa de cel putin 2 ori pe pista fiecare. Ordinea in care componentii fiecarui team va iesi pe pista si strategia de realimentare urmeaza sa fie stabilita de catre liderul echipei, numele acestuia, care va fi ales dintre competitori, urmand sa fie comunicat in momentul inscrierii. Regulamentul complet va fi publicat pe site-urile partenere.

AMCKART

Centrul international de karting competitional si de agrement AMCKART este construit pe o suprafata de 63.000 mp si cuprinde o pista outdoor si o pista indoor. Pista outdoor (unde se desfasoara concursul) are o lungime totala de 1.240 m, o latime de 8 si 10 m si respecta normele Comisiei Internationale de Karting (CIK). Pista outdoor este completata de un spatiu tehnic de 2600 mp, padock-uri pentru 200 de concurenti, 2 tribune cu o capacitate totala de 500 de locuri si iluminare nocturna.


Prima editie a Cupei FRAS-Dunlop la karting este al treilea eveniment organizat in 2010 de Hatters Motorsport, dupa Raliul Argesului si Muscel Racing Contest, competitii incluse in Campionatul National de Raliuri Dunlop si Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Partenerii evenimentului sunt Dunlop, Seat prin Avia Motors, Mobil 1 prin Lubexpert, Conarg Real Estate, Muller, in timp ce partenerii media sunt Motorsport Expres, motorsportnews.ro, autorally.ro, 4tuning.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 2 Iulie 2010