Alexandra Marinescu, pregatita pentru a doua etapa CNK

Alexandra Marinescu, pregatita pentru a doua etapa CNK
Distribuie pe Facebook

Tanara Alexandra Marinescu va lua startul in acest sfarsit de saptamana la cea de-a doua etapa a Campionatului National de Karting. Competitia va avea loc pe circuitul SkatKart din Targu Secuiesc. Dupa Victoria din prima etapa, Alexandra Marinescu porneste ca favorita la victorie in categoria Mini in cea de-a doua mansa a campionatului.

Despre aceasta etapa Alexandra a declarat: "Este pentru prima oara cand o cursa se desfasoara pe noua configuratie a circuitului de la Targu Secuiesc. Desi la inceput nu stiam prea bine la ce sa ne asteptam sau daca pista va fi gata la timp, acum putem spune cu siguranta ca ne bucuram mult ca vom lua startul aici. Pista e foarte lunga si lata, cu o configuratie foarte rapida. Am parcurs-o intai "la pas", pentru a intelege care sunt trasele si zonele de franare, iar apoi am urcat in kart."

Primele antrenamente desfasurate pe noul circuit s-au incheiat cu Alexandra Marinescu in varfu listei de timpi. Tanara olteanca a reusit si o imbunatatire a timpilor cu 2 secunde in 4 antrenamente.

"Ma bucur ca am reusit timpi foarte buni desi nu am avut ocazia sa ma antrenez deloc pe aceasta pista. Asta imi da optimism pentru mansele de calificare si pentru faza finala a competitiei" a declarat Alexandra.

Cele doua manse de concurs ale categoriei Mini se vor desfasura duminica incepand cu ora 10:15, respectiv 11:40.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2012