Astazi incepe oficial sezonul 2011 de karting - prima etapa din CNK are loc la Amckart 8-10 aprilie

Astazi incepe oficial sezonul 2011 de karting - prima etapa din CNK are loc la Amckart 8-10 aprilie
Dupa o iarna lunga si multe competitii internationale in care si-au facut incalzirea pilotii romani de karting, iata ca acest week-end aduce inceputul sezonului de karting 2011 din Romania. Astazi, maine si poimaine, pista Amckart de langa Bucuresti va gazdui prima etapa din CNK. Vino si tu sa vezi sportivii care iubesc viteza pe 4 roti! Intrarea este libera.
Distribuie pe Facebook
Vineri 8 Aprilie, incepe oficial, sezonul 2011 in kartingul romanesc. Moment foarte asteptat, mai ales dupa rezultatele obtinute de sportivii nostri in competiile internationale.

Circuitul de karting AMCKART, va fi gazda primei etape a Campionatului National de Karting.


Prima zi a etapei, vineri, va scoate pe pista, la antrenamentele libere, toti sportivii participant i in cadrul grupelor nationale si internationale. Tot vineri, vor avea loc si inscrierile sportivilor in competitie. Sambata, 9 Aprilie, in prima parte a zilei, vor avea loc antrenamentele oficiale, iar incepand cu orele 16:30, concursul va debuta cu primele manse ale claselor nationale.


Ziua de duminica va debuta cu antrenamente libere, ale tuturor claselor participante, urmate de desfasurarea primelor manse ale claselor internationale. Intre desfasurarea celor doua manse la clasele mai sus amintite, va avea loc a doua mansa a claselor nationale.


Evenimentul se va incheia cu festivitatea de premiere a sportivilor participanti.

Asadar, un week-end plin de adrenalina, pe frumosul circuit de karting AMC KART, situat pe Soseaua de Centura Bucuresti, nr 5A ( Tunari - Pipera ).

Intrarea spectatorilor este libera.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2011