Clasari pe podium in etapa a 5-a pentru Real Racing

Clasari pe podium in etapa a 5-a pentru Real Racing
Distribuie pe Facebook
Etapa cu numarul 5 din Campionatului National de Karting s-a desfasurat pe circuitul AMC Kart. Dintre toti pilotii Real Racing doar Andrei Ponta nu a putut concura la Bucuresti.

In prima zi, echipa Real Racing a reusit clasari bune in ciuda vremii oscilante care a influentat desfasurarea manselor. Astfel, la clasa Pufo, destinata mezinilor, Andrei Margarit a reusit un loc 3 si un loc 1, in vreme ce la Mini Alexander Prelea a reusit o clasare pe locul 3. Vasile Didila a reusit si el un loc trei in cea de-a doua mansa, in vreme ce Kristopher Schlett a fost al doilea in mansa secunda. In categoria KZ2 Eduard Birloiu a fost primul in ambele manse de concurs.

"Suntem multumiti per ansamblu pentru ziua de astazi, desi am avut mult de lucru la setari din cauza vremii oscilante. Suntem optimisti pentru maine, cand speram sa obtinem rezultate cat mai bune" a declarat Constantin Raileanu, team managerul Real Racing.

In ziua a doua, cea decisiva, pilotii echipei Real Racing au urcat pe podium la toate cele trei clase la care au participat. La clasa Pufo, dupa doua manse finale, Andrei Margarit a incheiat pe locul al treilea. La clasa Mini, Kristofer Schlett a terminat pe acelasi loc 3 si inca pastreaza sanse la titlul national din 2012. Kristofer a fost urmat pe locul 6 de Alexander Prelea, pe 8 de Vasile Didila si pe pozitia a 10-a de Mihai Popescu Tariceanu. La clasa KZ2, Eduard Birloiu a terminat cu un rezultat cumulat de loc 2.

Ultima etapa de anul acesta din Campionatul National de Karting se va desfasura pe 1 si 2 septembrie, pe circuitul de la Targu Secuiesc.


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 13 August 2012