Echipa Real Racing, start in etapa a doua a CNK

Echipa Real Racing, start in etapa a doua a CNK
Cea de-a doua mansa a Campionatului National de Karting se va desfasura in acest sfarsit de saptamana pe circuitul SkatKart din localitatea Targu Secuiesc. Echipa Real Racing s-a deplasat in efectiv complet la acesta etapa, toti pilotii fiind pregatiti pentru concurs.
Distribuie pe Facebook

"Obiectivul nostru este acelasi: sa evoluam. Sportul cu motor este un sport in care e important timpul pe care il petreci in pista, iar din acest motiv ne bucuram pentru fiecare cursa la care luam startul. Invatam cu fiecare tur de pista ceva nou si din acest motiv suntem extrem de fericiti ca putem lua startul la Targu Secuiesc, pe o pista de exceptie!" a declarat Constantin Raileanu, Team Managerul Real Racing.

Pilotii Real Racing se bucura incepand cu aceasta etapa si de suportul profesional al camionului de asistenta proaspat achizitionat de echipa. Camionul Real Racing este complet utilat in vederea oferirii unei asistente tehnice de cel mai inalt nivel si este primul de acest nivel din Romania.

"E important sa oferim mereu cel mai bun suport tehnic pentru membri echipei. Avem acum la indemana tot ce ne trebuie pentru a fi operativi si pentru a functiona organizat si eficient. Suntem mandri de noul nostru camion de asistenta" a conchis Constantin Raileanu.

Pilotii Real Racing vor evolua si la aceasta etapa in categoriile Pufo, Mini si KZ2. Fazele finale ale concursurilor in care sunt angrenati echipierii Real Racing urmand a avea loc duminica.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2012