Etapa a 5-a din CNK a fost un adevarat succes

Etapa a 5-a din CNK a fost un adevarat succes
Kartingul este in plina dezvoltare si desfasurare la noi in tara. Iata ca s-a terminat si etapa cu numarul 5 din Campionatul National de Karting, etapa care a avut loc la Targu Secuiesc si care a adus la start foarte multi piloti.
Distribuie pe Facebook

A trecut si etapa a V-a. O etapa frumoasa din toate punctele de vedere. Remarcam in primul rand, prezenta unor noi piloti, chiar daca aceasta competitie se apropie de final. Este un lucru care nu poate decat sa ne bucure, lucru care, poate insemna, cresterea numarului pilotilor participanti in sezonul competitional viitor. Un alt lucru imbucurator este faptul ca, dupa mult timp, tribunele kartodromului din Targu Secuiesc au fost aproape pline. Credem astfel ca, popularitatea acestui sport creste, de la o etapa la alta.

Etapa a 5-a din CNK a fost un adevarat succes

Trecand la concursul propriu-zis, a fost o etapa deloc lipsita de evenimente.

Etapa a 5-a din CNK a fost un adevarat succes Etapa a 5-a din CNK a fost un adevarat succes

Acrosaje, abandonuri, depasiri, pilotii reusind sa ne ofere un spectacol automobilistic de calitate. S-au remarcat ca si pana acum, pilotii care au castigat detasat clasele la care au alergat, Dionisios Marcu, confirmand inca odata pozitia de lider la clasa MINI. Clasele KF2 si KZ2 ( ambele seniori ), au fost castigate, fara drept de apel de pilotul gazda, Viktor Stefan. La clasa KF3, lupta s-a dat intre David Dugaesescu si Mihnea Stefan, primul avand castig de cauza. Lupta la aceasta clasa, a fost mai putin spectaculoasa, dupa abandonul lui Calin Tariceanu, chiar la startul mansei a doua. La clasa PUFO, castigator a fost Kristopher Schlett de la Real Racing.

Etapa a 5-a din CNK a fost un adevarat succes

Prezentarea pilotilor a fost acompaniata de un frumos spectacol artistic, oferit de organizatorul acestei etape, d-l Stefan Lucian.

Foto: Vali Tache

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Etapa a 5-a din CNK a fost un adevarat succes
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 9 August 2010