Karting 2011: Etapa a IV-a a Campionatului National de Karting

Karting 2011: Etapa a IV-a a Campionatului National de Karting
Pe frumosul circuit de karting de langa Bucuresti, AMCKART, s-a desfasurat a IV-a etapa din CNK 2011. Vremea frumoasa a fost alaturi de sportivii aliniati la startul acestei competitii. Cum ne-am obisnuit deja anul acesta, surprizele nu s-au lasat asteptate.
Distribuie pe Facebook

La clasa PUFO, revenirea lui Andrei Ponta, alaturi de Mateas Davide anunta o lupta spectaculoasa. Nu a fost sa fie asa, pentru ca evolutia lui Andrei a fost sub asteptari. Mateas a castigat prima mansa insa, in cea de-a doua a fost descalificat din cauza unei neregularitati tehnice. Nici Mihai Tariceanu nu a mai avut norocul etapei precedente cand a castigat. Cel care a avut de castigat insa a fost Tudor Pitulea de la Urban Fast, care, cu o pozitie secunda si un loc trei a fost desemnat castigatorul etapei. A fost secondat de Mateas Davide de la Go Kart Team Satu Mare si de Ionescu Alexandru de la Urban.

Etapa a IV-a a Campionatului National de Karting

Clasa N60, nu a adus la start din pacate decat trei sportivi, Leo Borlovan de la ABAS Timisoara castigand detasat ambele manse de concurs.fiind urmat de Bogdan Stan si de Raluca Chirita de la Karting Team Iasi.

Etapa a IV-a a Campionatului National de Karting

Cea mai spectaculoasa clasa, MINI, a oferit acelasi frumos spectacol ca si pana acum. Daca de aceasta data suprematia lui Petrut Florescu nu a fost pusa in pericol absolute deloc, batalia pentru locul al doi-lea, a fost data intre Alexandra Marinescu si nou venitul in CNK, Simion Vladimir. Daca pana acum nu a alergat decat in campionatele desfasurate in Italia, WSK si CSAI, pilotul legitimat la Urban Fast a fost surpriza etapei, reusind sa urce pe e doua treapta a podiumului. Al trei-lea loc a fost ocupat de Alexandra. Doua manse pline de depasiri si acrosaje, care au facut delociul celor prezenti in tribune.

Etapa a IV-a a Campionatului National de Karting Etapa a IV-a a Campionatului National de Karting

Clasa juniorilor KF3, a consemnat revenirea lui Stefan Mihnea, dupa o accidentare. Batalia pentru suprematia clasei s-a dat intre Mihnea si Brad Brunner, acesta din urma avand castig de cauza. Au fost urmati de Bianca Anton si de Razvan Popiel. La aceasta clasa, au debutat si fratii Andrei si Gabriel Tomescu, legitimate la ICS Racing, frati care se pare ca sunt doar in viata private, pe pista fiind doi dintre cei mai inversunati adversari.

Etapa a IV-a a Campionatului National de Karting

Prima clasa a seniorilor, KF2, a fost castigate cum ne asteptam de David Dugaesescu, urmat de Calin Tariceanu si Roberto Arcarese. Calin a reusit in prima mansa sa ii dea emotii lui David, castigand in fata pilotului de la Dumagas RT. A doua mansa, David a castigat. Ajutat fiind si de timpul din antrenamentele cronometrate, David s-a urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului.

Etapa a IV-a a Campionatului National de Karting

Clasa regina a readus in prim plan duelul dintre Salvatore Arcarese si Viktor Stefan. De aceast adata a avut castig de cauza sportivul celor de la CS Skat Kart din Tg Secuiesc, Viktor Stefan. Salvatore, a ocupat pozitia secunda fiind urmat de Eduard Barloiu de la Real Racing.
Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (34) Poze Etapa a IV-a a Campionatului National de Karting
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 8 August 2011