Real Racing, prezenta la Prejmer in acest week-end

Real Racing, prezenta la Prejmer in acest week-end
Distribuie pe Facebook

In week-end-ul 14-15 iulie va avea loc cea de-a patra etapa a Campionatului National de Karting. Initial, locatia aleasa a fost circuitul Prejmer de langa Brasov. Din cauza faptului ca traseul nu este inca practicabil pentru un astfel de eveniment, etapa a fost mutata pe AMC Kart, de langa Bucuresti.

La etapa cu numarul 4, formatul va fi usor modificat, iar clasele admise pentru participare vor fi Pufo, Mini, KF3, KF2, KZ2, N100 si Rotax. Echipa Real Racing, una dintre cele mai puternice din kartingul romanesc, va veni pe AMC Kart in efectiv redus. La Bucuresti vor fi prezenti doar Alexander Prelea, Eduard Birloiu, Andrei Ponta si Vasile Didila. In etapa trecut, de la Targu Secuiesc, la clasa Pufo, Andrei Margarit s-a clasat pe locul 3 si ocupa aceeasi pozitie si in clasamentul general. La clasa Mini, Alexander Prelea s-a clasat al doilea, iar Kristopher Schlett al patrulea. La general, Prelea este pe doi, iar Schlett pe 5. La clasa KZ2, Eduard Birloiu a terminat week-endul de la Targu Secuiesc al doilea, rezultat identic cu cel din clasamentul competitie.

"Din cauza mutarii etapei de la Brasov la Bucuresti, cativa dintre pilotii nostri vor absenta. Chiar si asa sper sa reusim rezultate bune, si sa nu mai avem niciun fel de surprize de ordin tehnic", a declarat Constantin Raileanu, team managerul Real Racing.

Noua etapa de la Bucuresti se va desfasura pe durata a doua zile. Sambata vor avea loc calificarile, iar duminica finalele.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 13 Iulie 2012