Real Racing, rezultate pozitive la final de 2012

Real Racing, rezultate pozitive la final de 2012
In acest week-end s-a desfasurat pe circuitul AMCKart prima editie a Cupei Romaniei. Echipa Real Racing a avut o evolutie buna, care a demonstrat progresul pilotilor din componenta pe durata intregului sezon.
Distribuie pe Facebook
Daca in primele contacte cu pista pilotii au avut evolutii promitatoare si au incercat sa se adapteze cu conditiile climaterice, in curse evolutiile au fost entuziasmante, desi finalul nu a fost la fel de bun pentru toti tinerii piloti ai echipei Real Racing.

Astfel, la categoria Mini Mihai Tariceanu a dovedit o determinare deosebita pe final de sezon, reusind cel mai rapid rezultat al calificarilor si odata cu el si pole-position-ul. El a fost insa nevoit sa ia startul ultimul in finala. Tanarul pilot a avut o evolutie buna si a reusit sa ajunga pana in pozitia a patra, moment in care a fost lovit de un adversar care l-a obligat sa incheie cursa prematur. Tot in categoria Mini, Kristopher Schlett a reusit o cursa foarte buna, incheind pe locul 3.

In clasa KF3, dedicata juniorilor, si-a facut debutul Vasile Didila, care pana acum a evoluat in categoria Mini. Tanarul pilot a reusit o evolutie foarte buna, reusind sa termine pe locul 6.

In intrecerea mezinilor din categoria Pufo, Andrei Margarit a terminat cursa pe locul 3, insa a fost penalizat si a fost nevoit sa se multumeasca in final cu locul 4..
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2012