Real Racing si-a atins obiectivul in 2012

Real Racing si-a atins obiectivul in 2012
Echipa Real Racing a incheiat cu rezultate foarte bune ultima etapa din Campionatul National de Karting, desfasurata la Targu Secuiesc. In cursele de calificare, pilotii teamului manageriat de Constantin Raileanu au reusit timpi satisfacatori.
Distribuie pe Facebook
La clasa Pufo, Andrei Margarit a fost al treilea in prima alergare si al 4-lea in cea de a doua si a lua startul de pe pozitia a 4-a in finala de duminica. La clasa Mini, Alexander Prelea, pilotul Real Racing ramas in lupta titlu, a reusit in prima faza un loc 8, insa in a doua cursa de calificare a fost implicat intr-un incident. Mihai Popescu Tariceanu a avut parte de un dublu incident. Mult mai bine s-au descurcat Kristopher Schlett si Andrei Ponta. Schlett a fost al 4-lea de fiecare data, iar Ponta a progresat de pe 6 in prima faza pe locul 3. La clasa KF3, turcul Cetin Yigit si-a dublat rezultatul de loc 4. La KZ2, Eduard Birloiu a terminat ambele manse pe locul al 3-lea.

"A fost o zi productiva. Alexander Prelea pastreaza sanse reale la locul secund la clasa Mini. Matematic ar putea sa castige si titlul national, dar asta se poate intampla doar daca se impune si adversarul sau nu puncteaza.", a declarat Constantin Raileanu la finalul primei zile.

In ziua decisiva, la clasa Mini, finala a fost castigata de Kristopher Schlett, insa la final de mansa acesta a primit o penalizare de 10 secunde. De aceasta penalizare a profitat un alt pilot Real Racing - Alexander Prelea a avansat pe pozitia secunda si a incheiat sezonul pe doi in clasamentul general. Mihai Popescu Tariceanu si Andrei Ponta au fost implicati in incidente de cursa.

"Locul doi al lui Prelea reprezinta un rezultat foarte bun. Sincer, este mai mult decat ne-am asteptat la inceputul anului", a declarat Constantin Raileanu. La clasa Mini, Andrei Margarit a terminat al patrulea, iar la KZ2, Eduard Birloiu a incheiat al treilea si pe 2 la general. La clasa KF3, turcul Cetin Yigit si-a atins obiectivul - s-a clasat in top 4 si a castigat titlul in Campionatul Sud-Est European.

"Sunt foarte multumit de rezultate. A fost un sezon cu multe probleme si incidente, dar acestea au aparut in contextul schimbarilor de clasa facute de pilotii nostrii la inceputul anului. In anumite momente am depasit asteptarile", a completat Constantin Raileanu.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 10 Septembrie 2012