Teste germane pozitive pentru Alexandra Marinescu

Teste germane pozitive pentru Alexandra Marinescu
Alexandra Marinescu isi continua parcursul catre motorsportul european de cel mai inalt nivel. La inceputul lunii septembrie, sportiva de 12 ani a participat timp de doua zile la o sesiune de teste pe circuitul german de karting de la Wackersdorf. Pista este cea mai importanta din tara si gazduieste atat evenimente interne cat si foarte multe intreceri internationale.
Distribuie pe Facebook

Tanara din Craiova a folosit un model TopKart de clasa KF3 al echipei Ebert Motorsport si a facut echipa cu Sophia Florsch, adversara sa din seria mondiala. In 16 sesiuni de antrenamente, Alexandra a fost cea mai rapida in 13 dintre acestea, clasandu-se in fata multor participanti in campionatele puternice din vestul Europei.

"Marele meu castig a fost ca am uzat foarte putin pneurile in comparatie cu concurenta. Singurele sesiuni in care nu am terminat pe prima pozitie au fost cele de la inceputul zile, cand am parcurs o perioada de acomodare", a declarat Alexandra Marinescu.

Pentru Alexandra vor urma alte doua sesiuni de antrenamente, in octombrie si noiembrie, in Italia, cu puternica echipa a lui Danilo Rossi, de 5 ori campion mondial de karting.

Alexandra Marinescu a confirmat si o parte din planurile pentru 2013: "Voi concura in WSK cu teamul lui Danilo Rossi. Sunt sanse sa particip cu aceeasi echipa si in campionatul Germaniei, dar deocamdata nimic nu este confirmat in sensul acesta", a completat Alexandra Marinescu.

Mai multe informatii in timp real despre participarea Alexandrei Marinescu in kartingul european puteti gasi pe site-ul www.pmracing.ro.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Karting DATA PUBLICĂRII: 14 Septembrie 2012