Week-end plin de viteza, la AMC Kart Tunari!

In acest week-end, pe circuitul de karting AMC KART din Tunari, sub organizarea Federatiei Romane de Karting, cu sprijinul CS SKat Kart, se va desfasura a patra etapa a Campionatului National de Karting 2011. Se vor alinia la start, cum ne-am obisnuit, pilotii claselor PUFO, MINI, N60, KF3, KF2 si KZ2. INTRAREA ESTE LIBERA!
Distribuie pe Facebook

Daca la Bacau, etapa precedenta, a fost plina de surprize, cel putin la clasele mici, acolo unde Alexandra Marinescu a reusit sa ii fure o mansa favoritului Petrut Florescu si daca sportivii din Ucraina au facut legea la N60, speram ca si la aceasta etapa, toti concurentii sa ne ofere acelasi spectacol sportiv de calitate.

Astazi, este ziua antrenamentelor libere, zi in care sportivii si mecanicii vor incerca sa pregateasca materialul sportiv, pentru a fi la inaltime in cele doua zile de concurs.

Sambata dimineata se vor efectua antrenamentele oficiale, urmand ca in a doua parte a zilei sa se desfasoare antrenamentele cronometrate, pentru ocuparea pozitiilor pe grila de start fiind urmata de desfasurarea primelor manse a claselor PUFO, N60 si MINI.

Ziua de duminica, va fi una extreme de plina. Antrenamente libere, manse de concurs a tuturor claselor si bineinteles, festivitatea de premiere.

Asadar, week-end plin de viteza si adrenalina in Bucuresti. Intrarea spectatorilor este libera.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Cum a fost pe circuitul Selena din Bacau, la etapa nr. III de CNK
mai multe