Ai picat traseul, nu mai dai sala!

Ai picat traseul, nu mai dai sala!
Veste buna pentru cei care vor sa devina soferi. Proba practica pentru obtinerea permisului va putea fi sustinuta din nou, in caz de esec, fara a mai fi nevoie sa se repete si proba teoretica. Conditia este insa sa se prezinte dovada efectuarii a sase ore de pregatire intre doua examene.
Distribuie pe Facebook

Modificarile fac parte dintr-un proiect al Ministerului Afacerilor Interne aflat, pana la sfarsitul lunii, in dezbatere publica.

Examenul practic pentru cei care vor sa conduca un scuter, categoria AM se va sustine in poligon, in timp ce pentru categoriile A1, A2 şi A in poligon si traseu. Aici, se mai arata in proiect, candidatul va conduce insotit, pe acelasi vehicul, de un instructor din cadrul unitatii autorizate, iar examinatorul va supraveghea candidatul dintr-un autovehicul apartinand unitatii autorizate si condus de un angajat din cadrul acesteia. Comunicarea dintre examinator si candidat se realizeaza prin intermediul mijloacelor tehnice de radiocomunicatii.


MAI asteapta propunerile si sugestiile tuturor celor interesati pe adresa de e-mail legislatie@mai.gov.ro, in termen de 10 de zile, incepand cu data de ieri, 18 martie a.c.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Legislatie Auto DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2013