Concertul lui Robbie Williams, cosmar pentru soferii din capitala. Ce sa ocolesti

Concertul lui Robbie Williams, cosmar pentru soferii din capitala. Ce sa ocolesti
  • Piata Constitutiei, inchisa complet
  • Piata Unirii va fi extrem de aglomerata
  • Rutele ocolitoare propuse de politie
Distribuie pe Facebook

Diseara incep pregatirile pentru concertul din Bucuresti sustinut de Robbie Williams. Daca azi si sambata se vor face pregatiri si instalari de echipamente, concertul are loc maine seara. Dar cert este un singur lucru: 3 zile, centrul va fi blocat.

Politia Rutiera din Bucuresti ne informeaza care sunt restrictiile de trafic incepand de aceasta seara, pana sambata. Conform comunicatului, in sedinta Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti s-a avizat din punct de vedere al circulatiei rutiere, organizarea si desfasurarea concertului artistului Robbie Williams.

Astfel, in perioada 16 iulie 2015 (ora 18.00) – 18 iulie 2015 (ora 08.00), traficul rutier va fi restrictionat pe bd. Libertatii intre Calea 13 Septembrie si bd. Natiunile Unite si pe bd. Unirii intre bd. I. C. Bratianu si Piata Constitutiei.

Cei care aveau de gand sa foloseasca zonele semnalate de pe harta le spunem atat: luati-va gandul! In schimb, puteti folosi rutele urmatoare, desi aceastea vor fi extrem de aglomerate:

Calea 13 Septembrie – Bd. Libertăţii – Piaţa George Coşbuc – Bd. Regina Maria;
Str. Izvor – Str. Haşdeu – Splaiul Independenţei;
Bd. Unirii – Piaţa Unirii – Splaiul Independenţei – Str. Haşdeu – Str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

Brigada Rutiera Bucuresti solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in zona, sa circule cu maxima atentie, sa foloseasca rutele ocolitoare si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.

Noi va recomandam altceva: folositi metroul si ocoliti daca sunteti cu masina zona Piata Unirii. Istoria ne-a invatat ca daca e un concert si se inchide centrul, se blocheaza toata capitala, pana spre Piata Romana si Tineretului, plus cheiul Dambovitei. Deci zilele astea va recomandam sa mergeti cu bicicleta sau mijloacele de transport in comun. Daca nu vreti sa muriti de nervi si plictiseala la volan, pe temperatura de 38 de grade.

Distribuie pe Facebook
mai multe