HOW TO? Amenda de 1000 de Euro pentru un motociclist din Arad!

HOW TO? Amenda de 1000 de Euro pentru un motociclist din Arad!
Ce trebuie sa faci ca sa primesti o amenda de 4.345 de lei? Nimic mai simplu. Te sui pe o motocicleta si depasesti viteza legala de 90 km/h in afara localitatii cu nu mai putin de 161 de kilometri. Adica mergi cu 251 la ora, ai ceva probleme cu actele, et VOILA! Iaca ditamai amenda care face mai mult ca motorul.
Distribuie pe Facebook
Un motociclist a depasit viteza legala cu 161 de km/h. El a fost prins, ieri, de agentii de politie aradeni in timp ce gonea cu 251 de km/h.
Tanarul, care are 34 de ani si este din localitatea Vladimirescu, a fost oprit, ieri dupa-amiaza, de agentii de politie pe DN7, intre localitatile Paulis si Sambateni. El a fost inregistrat de aparatul radar avand viteza de 251km/h, cu 161de km/h mai mult fata de cea prevazuta de lege. Oamenii legii spun ca motociclistul avea si alte probleme, inspectia tehnica a motocicletei fiind expirata de patru luni, dar nu avea nici RCA.
Ca urmare, acesta a fost sanctionat pentru depasirea limitei legale de viteza si pentru celelalte nereguli, cu amenda de 4.345 de lei. Totodata, i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile si i-a fost retinut certificatul de inmatriculare si placutele de inmatriculare ale motocicletei.

Esti de acord cu ceea ce a patit motociclistul vitezoman?

Sondaj

Esti de acord cu sanctiunile si amenzile primite de motociclist?

Distribuie pe Facebook
mai multe