Masinile inscrise pe Bulgaria - luate in vizor de politie!

Masinile inscrise pe Bulgaria - luate in vizor de politie!
Majoritatea masinilor sunt inscrise pe firme din Bulgaria, insa ceea ce nu stiu proprietarii acestor masini, este faptul ca firmele sunt in litigiu. Prin urmare, masinile intra sub sechestru si devin proprietatea statului bulgar. Iata ca deja, 360 de astfel de masini au fost declarate de catre politia din Bulgaria si sunt cautate in Romania. Vor urma cu siguranta multe altele.
Distribuie pe Facebook

Sute de masini cu numere de Bulgaria, controlate de agentii de circulatie romani au probleme majore de ordin tehnic, dar si documente in neregula. Politia rutiera a inceput sa lucreze la o baza de date cu aceste autovehicule.

Peste 360 de masini aflate in litigiu au fost semnalate de politistii bulgari colegilor romani. Asta dupa ce cumparatorii nu le-au inmatriculat in tara, iar vanzatorii au refuzat sa plateasca taxele in Bulgaria (firmele pe care sunt inscrise masinile), pe motiv ca masinile nu mai sunt in proprietatea lor. Romanii, pe de alta parte, nu platesc nicio taxa la ei in tara si circula cu documente si numere bulgaresti.

"Pe masura ce le gasim, verificam documentele si implementam in baza de date numarul de inmatriculare, detinatorul si datele personale ale soferului utilizator. Daca se intampla un accident, cel putin sa stim cine utilizeaza efectiv autovehiculul", a declarat seful Politiei rutiere, comisarul-sef Lucian Dinita.

Peste o suta de mii de masini inmatriculate in Bulgaria circula pe soselele din Romania, potrivit estimarilor Politiei rutiere.

Distribuie pe Facebook
mai multe