Masinile se ridica in functie de marca si numar? Asa se intampla in Timisoara!

Masinile se ridica in functie de marca si numar? Asa se intampla in Timisoara!
Un sofer valcean a avut probleme cu masina in orasul Timisoara. Si anume, masina i-a fost ridicata, desi alte masini erau parcate mult mai prost, pe baza unui singur motiv: ca avea numere din alt oras. Sa fie oare asa?
Distribuie pe Facebook

In Timisoara, un sofer din Valcea a ramas fara masina, dupa ce aceasta a fost ridicata de catre o firma specializata. Desi alte masini erau parcate si mai rau, direct pe spatiul verde, se pare ca firma de ridicare "acoperita" de un politist comunitar, a preferat o masina din provincie. Asa cum se intampla si la noi in Bucuresti, aceste firme prefera masinile cu numere din afara orasului, in special pe cele normale, din clasa medie, pentru a nu risca probleme cu cineva bazat.

In acest caz, soferul din Valcea a fost se pare ghinionist si a fost preferatul politiei pentru a-i fi ridicata masina. Insa, mai este o problema: masina a suferit cateva daune in urma procesului de ridicare a masinii. Pe stilul ca daca omul tot nu e din Timisoara, hai sa-i ridicam masina ca ciobanii, ca nu ne intereseaza.

Tu ce parere ai? Soferul e doar ghinionist, sau cei care ridica masini chiar sunt selectivi si fac discriminare in functie de calitatea masinii si a numerelor de inmatriculare?

Politia alege doar masinile ieftine

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Legislatie Auto DATA PUBLICĂRII: 24 Noiembrie 2011