Nissan ofera specificatii clare politiei despre cum se tracteaza un GT-R

Nissan ofera specificatii clare politiei despre cum se tracteaza un GT-R
Daca ai un Nissan GT-R si il parchezi intr-o zona interzisa, roaga-te sa dai peste un echipaj de tractare care a citit aceste instructiuni. Compania Nissan pune la dispozitia organelor de politie instructiuni clare despre cum trebuie remorcat un GT-R pentru a nu fi avariat sau dereglat.
Distribuie pe Facebook

In Romania, mai ales in Bucuresti, unde toate sectoarele au brigazi speciale de remorcat si ridicat masinile parcate neregulamentar, avem noroc. In special posesorii de Nissasn GT-R. De ce au acestia noroc? Pentru ca le ridica masina cu totul, pun chingile pe ea si la revedere. In schimb, in tari precum Statele Unite, masina iti este remorcata de masini speciale care lasa o punte pe asflat. Insa se pot intampla o sumedenie de accidente nu prea placute, mai ales daca ai frana de mana trasa sau ai masina cu cutie automata si ai lasat-o in Park. Asa ca Nissan a zis ca politistii si cei care remorcheaza masini au nevoie de cateva instructiuni clare, de tipul ASA DA, ASA NU! atunci cand se remorcheaza un bolid scump si fragil cum este GT-R.

Pentru asta, au publicat un set de instructiuni despre cum trebuie ridicata masina. Fie pe platforma cu totul, fie cu ajutorul unor role ce nu permit rotilor masinii remorcate sa intre in contact cu asfaltul. Daca se face altfel, ghinion. Numai ca vorbim de Statele Unite, unde daca masina ta pateste ceva, vei fi despagubit si poti da in judecata politia si sa primesti banii pentru alte 3 GT-R-uri. Nu ca in Bucuresti, unde firmele de tractare formate din 3 omuleti cu sticla de 2 litri de Noroc pe bord, arunca chingile pe masina ta, indiferent cat de joasa este si, cand te duci s-o recuperezi platind o suma colosala, poti spune ca ai mare noroc daca nu are zgarieturi de la manevrare. Insa... nu sunt prea multi cei norocosi, firma ridica din umeri si tu pleci, ghinionist, acasa, cu masina avariata si cu banii luati, doar pentru ca nu sunt locuri de parcare.

Am deviat putin? Probabil, dar ne fura peisajul cu astfel de masuri anti-aglomeratie din Bucuresti, care functioneaza numai pentru cei care le aplica. In general nasul sau ginerele primarului. Nu conteaza daca ai GT-R sau Matiz, ridicarile de masini sunt o ilegalitate cu care ne-am obisnuit sa traim si ne-am complacut in situatie. Ai platit si tu intre 500 si 800 de lei ca sa-ti recuperezi masina de la firma de tractare?

Nissan ofera specificatii clare politiei despre cum se tracteaza un GT-R

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Legislatie Auto DATA PUBLICĂRII: 24 August 2010