Plateste-ti locul de parcare pana pe 31 martie!

Plateste-ti locul de parcare pana pe 31 martie!
Daca pana acum ai avut un loc de parcare pentru masina ta, platit la primarie, nu uita sa-l platesti si pentru anul 2011! Din pacate, prea putine sunt locurile de parcare de resedinta, iar bataia este mare pentru ele... Nu degeaba unii disperati care apar la stiri isi apara locul cu pistoalele...
Distribuie pe Facebook

Bucurestenii sunt asteptati la sediul Administratiei Domeniului Public din fiecare sector, pentru a plati taxa de inchiriere anuala a locului de parcare. In sectorul 1, acestia se pot duce pe bulevardul Poligrafiei numarul 4, langa Casa Scanteii (Piata Presei Libere).

Cei care vor sa plateasca in continuare locul de parcare trebuie sa aiba urmatoarele documente: cerere de inchiriere, copie dupa actul de identitate a solicitantului cu domiciliul in imobilul respectiv, copie dupa certificatul de inmatriculare al autoturismului, o schita cu amplasamentul locului de parcare si o taxa pe an de 76,65 de lei.

Daca doresti insa sa inchiriezi un alt loc de parcare, daca nu ai unul deja, poti merge dupa data de 31 Martie 2011 sa vezi ce locuri nu au fost platite sau revendicate. Evident, chiar daca platesti locul de parcare nou, risti sa te trezesti fara geamuri la masina... Ca un zmeu care nu a platit in viata lui si-a insusit locul, ca doar e romanas cu muschii umflati. Succes!

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Legislatie Auto DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2011