Politia isi face treaba: bucurestean prins aseara cu 185 km/h in Bucuresti

Politia isi face treaba: bucurestean prins aseara cu 185 km/h in Bucuresti
Se pare ca actiunile politiei din aceasta saptamana dau roade. Aseara, un sofer din Bucuresti a fost prins la volanul unui BMW ruland cu 185 km/h pe bulevardul Brancoveanu.
Distribuie pe Facebook
Operatiunea din ultimele zile organizata de politia rutiera din Bucuresti da roade serioase! Filtrele cu radar, RAR si cele de rutina isi ating scopul si ii prind pe cei care incalca legea. De exemplu, aseara, un bucurestean a fost prins alergand cu 185 km/h intr-o zona, evident limitata la 50 km/h. Poate ca 185 km/h nu pare mult, mai ales daca ai o masina puternica, insa... nu e mult pentru autostrada din Germania, unde poti alerga in siguranta cu viteze asa de mari. Dar nu pentru un oras precum Bucurestiul. Soferul are 24 de ani si un "palmares" de 20 de amenzi incasate pentru mai multe incalcari ale regulilor de circulatie.
Ieri seara, politistii rutieri din Bucuresti l-au tras pe dreapta pe Vlad Mateescu, un sofer de 24 de ani care circula pe bulevadrul Constantin Brancoveanu cu 185km/h, la volanul unui BMW.

Mateescu este un client vechi al agentilor de la circulatie, asta pentru ca, pana acum, a primit 20 de amenzi pentru mai multe contraventii. Soferului i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 90 de zile.

Sondaj

Ce merita un sofer prins cu 185 km/h in localitate?

Distribuie pe Facebook
mai multe