Respect Politiei Rutiere din Bucuresti! Inca o actiune filmata 'undercover'

Respect Politiei Rutiere din Bucuresti! Inca o actiune filmata 'undercover'
  • Romania este fruntasa la numarul de accidente auto
  • Neacordarea de prioritate este una din principalele cauze de accidente grave
  • Vorbitul la telefon si nepurtarea centurii de siguranta sunt obiectul celor mai multe amenzi
Distribuie pe Facebook

Cand vad Politia Rutiera din Romania ca isi face treaba, ma unge la suflet. Cand vad ca soferul bucurestean care incalca legea este prins si sanctionat, ma bucur si mai mult. Pentru ca traficul din capitala este haotic, si daca fiecare ar respecta regulile, am avea o fluidizare mai buna si mai putini nervi in masina. Iata a doua operatiune ce poarta semnatura Politiei Rutiere, cu motociclete si masini fara insemne pe strazile din Bucuresti.

Ne dam jos palaria in fata Politiei Rutiere! Mai precis, in fata celor care isi fac datoria cum trebuie, fara sa cada prada tentatiei de a lua spaga pentru a inchide ochii la o abatare din partea unui sofer, abatere care poate costa vieti omenesti. Iata insa ca Politia Rutiera din Bucuresti ne demonstreaza ca, desi destul de rar, organizeaza actiuni de succes care au ca tinta soferii inconstienti, prosti si teribilisti.

Acest clip, la fel ca si cel publicat luna trecuta, venit tot din partea politiei, ne demonstreaza ca soferul de capitala isi face de cap atata timp cat nu vede o autospeciala in trafic. Asa ca agentii de la rutiera au apelat la un Logan galben, fara insemne, dar dotat cu aparat radar si camera video HD performanta, si la un agent pe motocicleta care sta ascuns pana in ultima clipa.

Agentii din autospeciala Dacia Logan de culoare galbena inregistreaza abaterile soferilor, iar politistul pe 2 roti ii opreste. Cu faptele filmate, soferii nu prea au ce comentarii sa mai faca.

Clipurile de mai jos ne arata ca neacordarea de prioritate, oprirea in loc nepermis, incalcarea liniilor de demarcatie continue si vorbitul le telefon in timpul condusului sunt principalele nereguli pe care le fac soferii din Bucuresti. Daca esti un sofer care tine la siguranta lui si a celor din jur, daca vrei sa circuli intr-un trafic organizat si linistit, acest film iti va ajunge la suflet. Asa cum ne-a ajuns noua. Mai ales in clipa in care 4 flacai pusi pe fapte mari, intr-un BMW E36 cabrio, cu manelele la maxim, fara centuri de siguranta, ca niste rebeli ce sunt, calcand liniile continue si evitand utilizarea semnalelor, au dat nas in nas cu politia.

RESPECT POLITIEI RUTIERE!

Distribuie pe Facebook
mai multe