Ti-a expirat ITP-ul in plina pandemie de coronavirus? Uite ce trebuie sa faci pentru a scapa de amenda

Ti-a expirat ITP-ul in plina pandemie de coronavirus? Uite ce trebuie sa faci pentru a scapa de amenda
  • Ti-a expirat ITP-ul in plina pandemie de coronavirus?
  • Uite ce trebuie sa faci pentru a scapa de amenda
Distribuie pe Facebook

Oficialii Registrului Auto Roman detaliaza masurile pe care soferii al caror ITP expira pe perioada starii de urgenta trebuie sa le ia pentru a nu avea probleme cu legea.

Chiar daca ne aflam in plina stare de urgenta, iar valabilitatea anumitor documente va fi prelungita in mod automat din pricina pandemiei de coronavirus, soferii din Romania trebuie sa stie ca nu au scapat (si) de grija Inspectiei Tehnice Periodice. Intr-o declaratie publicata pe platforma de socializare Facebook, RAR-ul aminteste ca ITP-ul ramane un demers responsabil si obligatoriu pentru intregul angrenaj al sigurantei in trafic.

De asemenea, oficialii Registrului Auto Roman au detaliat si pasii pe care conducatorii al caror ITP va expira in aceasta perioada nefericita trebuie sa-i urmeze pentru a nu avea probleme cu legea.

Pentru al doilea week-end consecutiv, toate reprezentantele Registrului Auto Roman din tara au fost dezinfectate si igienizate "ca la carte", iar toate masurile de protectie pentru angajati si clienti sunt respectate ad litteram.

Ne protejam pe noi si va protejam pe dumneavoastra, stimati clienti, pentru ca totul sa fie bine! Am limitat interactiunea dumneavoastra cu angajatii, iar prestatiile pot fi achitate cu cardul fara nicio dificultate.

Am scurtat timpii de asteptare pentru eliberarea actelor, iar toate reprezentantele RAR din Romania functioneaza dupa programul normal.

ITP ramane un demers responsabil si obligatoriu pentru intregul angrenaj al sigurantei in trafic.

IMPORTANT! Conform recomandarilor reprezentantilor Ministerului Afacerilor Interne si ale Grupului de Comunicare Strategica, in vederea deplasarii catre reprezentantele RAR sau catre statiile ITP autorizate, puteti bifa in declaratia pe propria raspundere punctul 2, respectiv "asigurarea de bunuri care acopera necesitatile de baza ale persoanelor", se arata pe pagina de Facebook a Registrului Auto Roman.

Distribuie pe Facebook
mai multe