VIDEO: Doar un alt sofer care se crede mai presus de lege, dar si-o ia pe coaja. Nimic nou!

VIDEO: Doar un alt sofer care se crede mai presus de lege, dar si-o ia pe coaja. Nimic nou!
  • Soferul nu avea RCA valabil
  • A ramas fara permis si fara numerele masinii
  • Politistul a depus plangere penala
Distribuie pe Facebook

Nimic nu ne face ziua mai frumoasa decat un sofer-ghertoi de Romania care are impresia ca e buricul pamantului, dar care si-o ia pe coaja la final. Este si cazul acestui sofer care a incalcat legea in Caransebes.

Un sofer nu acorda prioritate intr-o intersectie, dupa care este oprit de un echipaj de Politie. In loc sa ia o atitudine demna si corecta, care ar fi dus cel mai probabil doar la primirea unui avertisment, soferul s-a gandit ca e mult prea smecher, ca are mult prea multe grade ca sa poarte un dialog cu agentul de politie de la egal la egal. Asa ca a inceput o discutie cu aere superioare si plina de jigniri.

Amuzant este cum soferul smecher care se lauda ca are masina de 400 cp simte imediat nevoia sa filmeze cu telefonul, de parca aceasta este solutia salvatoare. Insa in final, filmarea facuta de mana lui s-a dovedit a fi plina de surprize... neplacute. Dupa ce a postat filmuletul pe Facebook, spunand ca i s-a facut o nedreptate, ca politistii rutieri nu au alta treaba decat sa-l urmareasca pe el si sa-i faca zile fripte, la filmulet au aparut o gramada de comentarii. Numai unul si unul, venite din partea "fanilor" care sustin incalcarea legii.

Soferul, Alexandru Burciu, a fost amendat si a ramas fara permis, dar si fara placute si talon, deoarece nu a acordat prioritate si automobilul figura fara asigurare RCA valabila in baza de date. Cu toate astea, el s-a victimizat si, la fel ca multi altii, a aruncat cu noroi in politistul care isi face treaba. Din pacate, aici s-ar fi terminat tot scandalul, ar fi depus contestatie, poate ar fi castigat... Daca nu isi facea loc prostia umana.

La filmuletul de pe Facebook, aplaudacii si postacii anti-politie, probabil genul acela de oameni mancatori de seminte la colt de bloc si care arunca gunoiul pe geam in mers, s-au gandit sa-si arate masculinitatea injurand si amenintand politia. Din pacate, agentul din filmare a vazut comentariile si a depus o plangere penala. S-a deschis dosar penal pentru ultraj si comentatorii, prietenii soferului tupeist, cat si acesta, risca 7 ani de inchisoare.

Desi putin probabil sa pateasca ceva, in afara de o amenda penala, speram ca aceasta intamplare a fost invatatura de minte. Si ca, pe viitor, cel putin cand vor fi opriti de Politie, sa poarte o discutie civilizata de la egal la egal.

Distribuie pe Facebook
mai multe