A ajuns pe internet inainte de lansarea oficiala. Cum arata noua masina de la BMW

A ajuns pe internet inainte de lansarea oficiala. Cum arata noua masina de la BMW
  • Primele imagini ale noului BMW X3 au ajuns pe internet
  • Cadrele cu pricina prezinta versiunea sportiva M40i
  • Prezentarea oficiala va avea loc in cursul zilei de azi
Distribuie pe Facebook

Primele imagini ale noului BMW X3 au ajuns pe internet in cursul acestei dimineti, cu doar cateva ore inaintea prezentarii oficiale a crossover-ului bavarez.

Lansata pe piata la inceputul anilor 2010, cea de-a doua generatie a crossoverul-ui BMW X3 se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. De fapt, un nou model va fi prezentat oficial chiar in cursul zilei de astazi.

Nerabdator din fire, internetul ne aduce insa mai devreme primele fotografii ale respectivului automobil. Nu acelasi lucru putem spune, din pacate, si despre detaliile tehnice ce vor caracteriza rivalul ultimelor Audi Q5 si Mercedes GLC.

Desi, ce este drept, primele materiale oficiale ale noului BMW X3 surprind in detaliu si actiune o versiune M40i. Oferita in premiera, aceasta ar putea ascunde sub capota o motorizare turbo de trei litri si 360 cai putere.

Asemeni modelului actual, urmatoarea generatie a crossover-ului bavarez va oferi si alte unitati in sase cilindri, plus unele cu numai patru pistoane. Exista mari sanse ca lista cu optiuni de propulsie sa cuprinda inclusiv alternative hibrid.

In ceea ce priveste departamentul estetic, noul X3 prezinta un exterior familiar, inspirat de celelalte automobile din gama BMW. Cu mentiunea ca, intr-un mod oarecum surprinzator, farurile nu mai sunt acum atasate grilei frontale.

Cat despre departamentul interior, plansa de bord ne duce cu gandul la actuala Serie 5. Ramane totusi de vazut daca si crossover-ul bavarez se va bucura de un sistem de infotainment cu control al functiilor prin intermediul gesturilor.

Mai multe informatii oficiale despre urmatoarea generatie a modelului BMW X3 vom afla in cursul zilei de astazi. Tot astazi vom afla, cu putin noroc, si preturile de vanzare ce vor insoti rivalul ultimelor Audi Q5 si Mercedes GLC.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Iunie 2017