A bagat frica in adversari. Uite cum arata pe viu noua masina de la Mercedes!

A bagat frica in adversari. Uite cum arata pe viu noua masina de la Mercedes!
  • Mercedes a publicat primele poze ale noului A-Class
  • Automobilul german ofera trei motorizari turbo
  • Vanzarile vor lua startul in cursul lunii viitoare
Distribuie pe Facebook

Mercedes a lansat la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unui eveniment special organizat la Amsterdam, o noua generatie a modelului A-Class. Asteptat in showroom-urile din intreaga Europa incepand cu luna martie, automobilul companiei germane promite sa-si adjudece titlul de compacta suprema.

Chiar daca au trecut numai sase ani de la prima ei aparitie publica, iata ca actuala generatie a compactei Mercedes A-Class a parasit deja linia de productie. Un nou automobil a fost anuntat oficial zilele acestea, cu ocazia unui eveniment special organizat in orasul Amsterdam, Olanda.

Disponibil la vanzare incepand cu luna martie, viitorul rival al modelelor Audi A3 si BMW Seria 1 iese in evidenta printr-un design familiar la nivel de exterior, cu o parte frontala inspirata de CLS. Drept urmare, avem de-a face cu una dintre cele mai agresive optiuni ale segmentului C.

Mercedes A-Class - Poze reale

La interior, noul Mercedes A-Class pune accentul pe tehnologie mai mult ca oricand si ofera in configuratia de top doua display-uri color, cu diagonala de 10.25 fiecare. Un alt detaliu vital il reprezinta sistemul MBUX, care foloseste inteligenta arficiala pentru a invata obiceiurile soferului.

Acestea nu sunt insa nici pe departe singurele stiri de la categoria vesti bune. In acelasi timp, viitorul rival al modelelor Audi A3 si BMW Seria 1 mai propune si faruri MULTIBEAM LED, scaune fata cu functie de masaj sau iluminare ambientala in 64 de culori diferite, daca te intrebai cumva.

Intr-un final, cea de-a patra generatie a compactei Mercedes A-Class aduce in segmentul C si cateva tehnologii imprumutate de la limuzina S-Class. Mai precis, automobilul preia o serie de sisteme de siguranta activa care ii permit sa se conduca de unul singur in anumite situatii.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, marea noutate consta in adoptarea unei motorizari turbo cu capacitatea cilindrica de 1.330 de centimetri cubi. Dezvoltata impreuna cu specialistii aliantei Renault-Nissan-Mitsubishi, aceasta produce in cazul de fata exact 163 CP si 250 Nm.

Mercedes A-Class - Poze reale

Mercedes A-Class - Poze reale

Tot la momentul lansarii, viitorul rival al modelelor Audi A3 si BMW Seria 1 va mai putea fi comandat si alaturi de un propulsor 2.0 turbo care produce nu mai putin de 224 CP. Singura unitate diesel, motorul de 1.5 litri se lauda acum cu valori maxime precum de 116 CP si 260 Nm.

Exceptand versiunea A 200, comercializata si in compania unei transmisii manuale cu sase rapoarte, variantele A 180 d si A 250 se vor bucura in standard de cutia 7G-DCT. Optional, clientii celei mai noi generatii a compactei Mercedes A-Class vor putea selecta si tractiunea integrala 4Matic.

Pentru ca totul sa fie perfect, automobilul companiei germane anunta si un plus de 30 de milimetri la nivelul ampatamentului. Propozitia cu pricina se traduce printr-un spatiu interior mai generos ca oricand atat pentru pasageri, cat si pentru bagaje - cu 29 de litri, pana la un total de 370 de litri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Mercedes A-Class - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Februarie 2018