A cazut recordul pentru cea mai rapida masina cu tractiune fata de la Nurburgring. VIDEO ca sa te convingi si singur

A cazut recordul pentru cea mai rapida masina cu tractiune fata de la Nurburgring. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Noul Renault Megane RS Trophy-R e cea mai rapida masina cu tractiune fata de la Nurburgring
  • Modelul francez ofera acelasi motor de 300 CP precum Megane RS Trophy, insa e cu 130 kg mai usor
  • Timpul reusit de automobilul companiei din Hexagon e de doar sapte minute si 40 de secunde
Distribuie pe Facebook

Secretul din spatele unei astfel de reusite? O compacta cu 300 de cai putere sub capota si fara bancheta spate la interior.

A fost, vreme de peste doi ani, cea mai rapida masina cu tractiune fata de la Nurburgring. Incepand de astazi insa, versiunea Type R a japonezei Honda Civic ii va face loc, pe tron, noului Renault Megane RS Trophy-R.

Pus in miscare de un propulsor turbo de 1.8 litri si 300 de cai putere, dar cu 130 de kilograme mai usor decat Megane RS Trophy, automobilul companiei din Franta are un record de facut public: sapte minute si 40 de secunde.

Noul Renault Megane RS Trophy-R nu doar ca devine astfel cea mai rapida masina cu tractiune fata de la Nurburgring, ci poate fi folosit cu succes si ca arma impotriva unor sportive pur sange. Unele chiar de la Ferrari si Lambo.

Revenind la oferta specifica automobilului francez, aceasta imprumuta multe dintre ingredientele care compun reteta variantei Megane RS Trophy - printre care si motorul de 300 CP, insa vine si cu cateva diferente majore.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, noul Renault Megane RS Trophy-R este 130 de kilograme mai usor. O performanta care se datoreaza disparitiei banchetei spate si aparitiei unor jante din carbon, respectiv evacuare din titan.

In plus, automobilul companiei din Franta si, in acelasi timp, cea mai rapida masina cu tractiune fata de la Nurburgring, beneficiaza de o suspensie complet regandita, insotita de amortizoare ajustabile dezvoltate de Ohlins.

Meniul Renault Megane RS Trophy-R mai cuprinde si discuri carbon-ceramice pentru puntea fata, capota din carbon compozit sau anvelope Bridgestone Potenza S007. In schimb, directia integrala a disparut din peisaj.

Tot despre noul automobilul francez, care a batut Honda Civic Type R si a devenit cea mai rapida masina cu tractiune fata de la Nurburgring, mai trebuie spus ca va fi disponibil la vanzare intr-o editie cu doar 500 de exemplare.

Noul Renault Megane RS Trophy-R

Noul Renault Megane RS Trophy-R

Noul Renault Megane RS Trophy-R

Noul Renault Megane RS Trophy-R

Noul Renault Megane RS Trophy-R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Noul Renault Megane RS Trophy-R
mai multe