A crescut peste noapte. Noua Kia Picanto X-Line propune o garda la sol mai mare si motor turbo

A crescut peste noapte. Noua Kia Picanto X-Line propune o garda la sol mai mare si motor turbo
  • Kia prezinta noul Picanto X-Line
  • Citadina beneficiaza de mai multe elemente specifice SUV-urilor
  • Va debuta oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Sud-coreenii de la Kia au anuntat o noua echipare pentru citadina Picanto. Botezata X-Line, aceasta va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt si propune numeroase elemente specifice SUV-urilor.

Ajuns deja la a treia generatie, modelul Picanto se bucura de o popularitate destul de mare in randul celor care cauta o masina de oras fiabila. Insa brand-ul asatic vrea sa-si surprinda acum clientii cu un nou nivel de echipare, care duce micuta citadina in teritoriul SUV-urilor de dimensiuni reduse.

Kia Picanto X-Line

Asadar, noul Picanto X-Line propune o grila de tip "tiger-nose", amortizoare specifice SUV-urilor, mai multe accente verzi atat la exterior cat si la interior, si nu in ultimul rand o garda la sol marita de la 141 la 156 de milimetri.

Kia Picanto X-Line

Sub capota noului model regasim un propulsor de 1.0 litru T-GDI, care dezvolta 100 de cai putere si 172 Nm cuplu intre 1.500 si 4.000 de rotatii pe minut. Acelasi agregat se regaseste si in oferta modelelor Cee'd si Rio, si va propulsa micuta masina de oras devenita crossover de la 0 la 100 km/h in 10.1 secunde.

Kia Picanto X-Line

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, constructorul sud-coreean de automobile va prezenta noul Picanto X-Line cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, care isi deschide portile in mai putin de 9 zile. Acesta va putea fi achizionat spre finalul acestui an.

Kia Picanto X-Line

Alaturi de acesta, Kia va prezenta in cadrul aceluiasi eveniment si facelift-ul SUV-ului pur-sange Sorento. Acesta propune mai multe modificari estetice, inclusiv blocuri de lumini LED, o seama de tehnologii de ultima ora si o gama de motorizari extrem de atractiva.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Septembrie 2017