A fost anuntata data la care debuteaza noul Touareg. Lansarea SUV-ului german e mai aproape decat credeai

A fost anuntata data la care debuteaza noul Touareg. Lansarea SUV-ului german e mai aproape decat credeai
  • Noul Volkswagen Touareg va intra in productia de serie peste trei luni
  • SUV-ul german promite un exterior a la Arteon si materiale premium
  • Gama de motorizar ar putea cuprinde inclusiv o versiune plug-in hybrid
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a dezvaluit, prin vocea directorului Herbert Diess, data la care va debuta oficial generatia cu numarul trei a modelului Touareg.

Evenimentul de lansare a noului Volkswagen T-Roc a adus cu sine inclusiv cateva informatii proaspete cu privire la urmatoarea generatie a modelului Touareg.

Potrivit lui Herbert Diess, directorului companiei germane, popularul SUV din Wolfsburg va intra in productia de serie peste numai trei luni, in noiembrie.

Respectivul automobil ar putea avea un design exterior influentat de Arteon, cu o parte frontala care uneste blocurile optice cu grila uriasa a radiatorului.

VW Touareg - Poze Spion

VW Touareg - Poze Spion

La interior, ultimele date neoficiale sugereaza ca urmatoarea generatie a modelului Volkswagen Touareg va impresiona prin materiale de calitate superioara.

Nu vor lipsi din meniu, de asemenea, nici tehnologiile de ultima ora, precum ceasurile de bord digitale sau, de ce nu, comenzile prin intermediul gesturilor.

Cat despre modul in care se va prezenta gama de motorizari, se pare ca popularul SUV al companiei germane va miza inclusiv pe un sistem de propulsie hibrid.

Zvonurile anunta ca aceasta versiune a noului automobil din Wolfsburg se va inspira din propunerea de peste 370 cai putere a conceptului T-Prime GTE.

In stilul caracteristic modelului Volkswagen Touareg, si urmatoarea generatie va gazdui pe lista cu echipamente standard un sistem de tractiune integrala.

Anumite voci sustin ca neschimbat va ramane si pretul de vanzare al SUV-ului german, astfel ca preturile de pornire se vor situa in continuare sub 50.000 euro.

Viitorul automobil 4x4 al companiei din Wolfsburg ar putea debuta public la mijlocul lunii septembrie, in cadrul Salonului Auto International de la Frankfurt.

VW Touareg - Poze Spion

VW Touareg - Poze Spion

VW Touareg - Poze Spion

VW Touareg - Poze Spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze VW Touareg - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 August 2017