A fost lansata cu putin timp in urma. Noua masina se bate cu Audi, BMW si Mercedes

A fost lansata cu putin timp in urma. Noua masina se bate cu Audi, BMW si Mercedes
  • Volvo a prezentat cu putin timp in urma modelul XC40
  • Crossoverul suedez se bate cu BMW X1, Audi Q3 si Mercedes GLA
  • Lista cu propulsoare va cuprinde unitati cu pana la 247 CP
Distribuie pe Facebook

Este stirea momentului in lume auto. Apare un nou competitor pentru modelele germanilor de la Audi, BMW si Mercedes.

Adio, filme si fotografii spion, zvonuri si speculatii! Volvo a publicat in urma cu numai cateva momente toate materialele oficiale referitoare la versiunea de productie a conceptului 40.1.

Comercializata sub denumirea XC40, cea mai noua masina a companiei suedeze concureaza cu BMW X1, Audi Q3 si Mercedes GLA. Primele exemplare vor fi livrate la inceputul anului 2018.

Potrivit oficialilor marcii din Goteborg, clientii vor avea de ales dintre cinci variante de motorizare. Unitatile, dintre care trei benzinare si doua diesel-uri, ofera puteri maxime cuprinse intre 150 si 247 CP.

Volvo XC40

Volvo XC40

Fisa tehnica va fi completata, de la caz la caz, de o cutie manuala sau rapoarte sau una automata in opt trepte de viteza. Vor exista, de asemenea, modele cu tractiune fata si modele cu tractiune integrala.

Din punct de vedere estetic, noul Volvo XC40 mizeaza pe un aspect familiar, inspirat de conceptul 40.1. Meniul vizual include insa si cateva detalii imprumutate de la ultimele generatii de XC60 si XC90.

La exterior, spun suedezii, exista pana la 17 combinatii diferite pentru plafon si caroserie. Cele mai mici jante masoara 17 inch, insa clientii au la dispozitie incaltari chiar si cu diametrul de 21'.

Volvo XC40

Volvo XC40

Volvo XC40

Interiorul, de cealalta parte, impresioneaza in special prin tableta de noua inch de la nivelul consolei centrale. Instrumentele de bord sunt gazduite de un display TFT de 12.3 inch, pozitionat in spatele volanului.

Similar celorlalte modele Volvo, noul XC40 primeste puncte importante si la capitolul tehnologii disponibile. Crossover-ul companiei din Goteborg se poate conduce aproape de unul singur pana la viteze de 130 km/h.

Rivalul suedezilor pentru BMW X1, Audi Q3 si Mercedes GLA va intra in productia de serie incepand cu luna noiembrie. La baza se va regasi o platforma modulara dezvoltata de la zero, alaturi de Geely.

Volvo XC40

Volvo XC40

Volvo XC40

Volvo XC40

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (74) Poze Volvo XC40
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2017