A fost publicata prima imagine cu varianta de serie. Cum arata masina care face BMW X6 sa tremure

A fost publicata prima imagine cu varianta de serie. Cum arata masina care face BMW X6 sa tremure
  • Audi publica prima fotografie oficiala cu noul Q8
  • Modelul german concureaza cu BMW X6 si Mercedes GLE Coupe
  • Premiera mondiala este programata pentru luna iunie
Distribuie pe Facebook

Mult anticipata premiera mondiala a modelului construit pe platforma noului Lamborghini Urus va avea loc chiar luna viitoare, potrivit ultimelor informatii oficiale.

Numai cateva saptamani ne mai despart de prima lui aparitie in fata publicului larg, astfel ca Audi da astazi startul campaniei de teasing a primului Q8 din istorie. Proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum BMW X6 sau Mercedes GLE Coupe, automobilul companiei din Ingolstadt a debutat sub forma de concept car in ianuarie 2017.

De cealalta parte, versiunea de serie a fost surprinsa de-a lungul timpului in numeroase filme si fotografii spion, de cateva ori chiar complet necamuflata. Astfel, cu toate ca premiera lui mondiala nu va avea loc mai devreme de luna viitoare, primul Audi Q8 din istorie nu mai reprezinta deja de o buna perioada de timp o noutate absoluta.

La exterior, concurentul duo-ului format din BMW X6 si Mercedes GLE Coupe pastreaza elementele cheie ale variantei concept, lucru subliniat inclusiv de aceasta imagine teaser. In interior, modelul de serie imprumuta cateva dintre caracteristicile noilor A6, A7 si A8, printre care si configuratia cu trei display-uri color de la nivelul bordului.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, primul Audi Q8 din istorie este asteptat in showroom-uri si pe strazi alaturi de platforma modulara MLB, folosita chiar si de Bentley Bentayga ori Lamborghini Urus. Gama de motorizari va fi imprumutata, in schimb, de la actualul Q7 si va cuprinde unitati turbo pe benzina si motorina, cu pana la opt cilindri.

Audi Q8 - Poza teaser

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Mai 2018