A impartit internetul in doua. Cum arata pe viu noua masina de la Mercedes

A impartit internetul in doua. Cum arata pe viu noua masina de la Mercedes
  • Noul Mercedes CLS a debutat oficial la inceputul acestei luni
  • Coupe-ul german in patru portiere are un design controversat
  • Gama de motorizari va cuprinde la lansate trei optiuni turbo
Distribuie pe Facebook

Cea de-a treia generatie a modelului Mercedes CLS, masina care in ultimele zile a impartit internetul in doua tabere diferite, a fost surprins din nou complet necamuflata pe strazile Germaniei.

Mercedes a prezentat la inceputul acestei luni, cu ocazia Salonului Auto International de la Los Angeles, o noua generatie a modelului Mercedes CLS. Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Audi A7 Sportback, coupe-ul in patru portiere al nemtilor a reusit sa imparta internetul in doua.

Acesta a fost aspru criticat pentru design-ul de la nivelul caroseriei, principalele nemultumitri indreptandu-se catre forma angulata a blocurilor optice. Interiorul, care preia mai multe elemente stilistice, dar si tehnologice de la actualul E-Class, a reusit sa starneasca fara prea mari probleme admiratia tuturor internautilor.

In ceea ce priveste partea tehnica, generatia cu numarul trei a modelului Mercedes CLS va fi disponibila initial la vanzare alaturi de trei unitati turbo cu sase cilindri in linie. Dupa cum precizam si anterior, de altfel, clientii vor avea de ales intre doua diesel-uri si un benzinar, toate cu tractiune integrala in echiparea standard.

Rolul versiunii de top ii va reveni variantei de motorizare CLS 450. In aceasta configuratie, coupe-ul in patru portiere al nemtilor ofera o unitate de trei litri si un sistem electric de 48 V, iar puterea maxima se ridica la 367 CP - carora li se alatura 22 CP pentru perioade scurte de timp, multumita unei functii EQ Boost.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Decembrie 2017