A inceput vanzarea celui mai inteligent break din lume. Uite cat costa si ce dotari de top ofera el.

A inceput vanzarea celui mai inteligent break din lume. Uite cat costa si ce dotari de top ofera el.
  • A inceput vanzarea celui mai inteligent break din lume
  • Noul Mercedes E-Class Estate porneste de la 48.665 de euro
  • Clientii vor avea de scos cateva mii si pentru optiuni
Distribuie pe Facebook

Aproximativ sase saptamani mai tarziu de la momentul prezentarii sale oficiale, versiunea Estate a noului E-Class ajunge in showroom-urile Mercedes de pe teritoriul Germaniei. Pretul de pornire al celui mai inteligent break din lume? In randurile urmatoare.

Multe s-au spus si scris pana acum despre ultima generatie a Mercedes-ului E-Class, astfel ca de-aceasta data vom trece direct la motivul principal pentru care ne-am adunat astazi aici si vom anunta inca de la bun inceput ca versiunea Estate a modelului german de clasa medie porneste de la 48.665 de euro.

Mercedes-Benz E-Class Estate si E43 AMG 4Matic

In schimbul sumei respective de bani, clientii automobilului din Stuttgart isi vor asigura serviciile variantei E 200, care propune o motorizare turbo cu patru cilindri, de doi litri si 184 de cai putere - suficient pentru ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa se realizeze in aproximativ 8.1 secunde.

Pentru 1.820 de euro in plus sau un total de 50.485 de euro, acelasi Mercedes E-Class Estate ofera o unitate turbodiesel de doi litri si 194 CP (E 220 d), care aduce primii 100 km/h dupa circa 7.7 secunde. Mult mai interesant in cazul de fata este insa consumul mediu de carburant, de 4.2 litri la 100 kilometri.

Tot in jurul sumei de 50.000 de euro - 50.753 de euro, mai exact - se invarte si modelul E 250, livrat la pachet de un motor turbo de doi litri si 211 cai putere. Pentru colectionarii de cifre si numere magice, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza de-aceasta data in numai 7.2 secunde.

Mercedes-Benz E-Class Estate si E43 AMG 4Matic

Amatorii de senzatii tari sunt nevoiti sa se multumeasca pentru moment doar cu un E43 AMG 4Matic, al carui meniu disponibil contra unei sume minime de 75.089 euro include un propulsor V6 bi-turbo de trei litri si 401 cai putere. Plus un sprint 0 - 100 km/h care devine realitate dupa exact 4.6 secunde.

Fiecare dintre cele patru optiuni de motorizare ale noului Mercedes E-Class Estate se bucura in standard de o cutie automata cu noua trepte, de suspensie pneumatica pentru puntea spate, dar si de climatizare automata, scaune fata reglabile electric sau portbagaj cu capacitate de incarcare de pana la 1.820 litri.

Daca vine, in schimb, vorba despre optionale, ei bine... numai pretul interiorului designo se ridica la 5.831 de euro. Mai adaugi si pachetul Intelligent Drive Professional, al carui cost este de 12.292 de euro, iar concluziile sunt cat se poate de clare: lasa-te dus de val si vei ajunge instant la 100.000 euro.

Mercedes-Benz E-Class Estate si E43 AMG 4Matic

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes-Benz E-Class Estate si E43 AMG 4Matic
mai multe