A intrat la un eveniment FORD si a fotografiat pe ascuns noul Shelby GT500. Acum toata lumea stie cum arata

A intrat la un eveniment FORD si a fotografiat pe ascuns noul Shelby GT500. Acum toata lumea stie cum arata
  • Noul Shelby GT500 a fost prezentat in cadrul unui eveniment privat
  • Cineva l-a fotografiat si l-a postat pe internet
  • Are un motor V8 supraalimentat de peste 700 de cai putere
Distribuie pe Facebook

O imagine cu ceea ce pare a fi noul Shelby GT500 a fost postata pe Instagram si preluata de presa auto din intreaga lume. Ford nu a confirmat veridicitatea ei, insa toate elementele de design sunt identice cu cele prezente pe prototipurile noului GT500.

Noul Shelby GT500 este inca invaluit in mister, cu toate prototipurile surprinse in teste acoperite cu camuflaj "din cap pana-n picioare" si foarte putine informatii oficiale venite din directia constructorului american de automobile.

Noroc cu evenimentele de genul celui organizat acum la Las Vegas cu toti dealerii auto Ford din America, si cu cei care intra la astfel de evenimente si fac fotografii pe ascuns. Pentru ca exact asta s-a intamplat, iar masina pe care o poti admira in aceasta imagine este chiar noul Shelby GT500.

Lipseste o confirmare oficiala din partea Ford, insa majoritatea elementelor de design prezente pe acest exemplar pot fi regasite si pe prototipurile surprinse in teste. Elemente precum sigla Shelby montata pe mijlocul grilei frontale, capota cu prize de aer, splitter-ul agresiv al spoiler-ului din fata, jantele din fibra de carbon (cel mai probabil optionale) sau o aripa spate din carbon.

2019 Shelby GT500

Pana si culoarea exterioara si cele doua dungi albe se potrivesc cu un prototip aparut intr-un teaser oficial cu ceva timp in urma.

Constructorul din Dearborn a dezvaluit anterior ca noul GT500 va ascunde sub capota un propulsor V8 supraalimentat care va livra puntii spate peste 700 de cai putere, iar mai multe voci s-au grabit mai apoi sa afirme ca ar fi vorba de aceeasi unitate de 5.2 litri V8 de pe Shelby GT350 dar cu o setare mai agresiva . Oricum ar fi, puterea de peste 700 de cai situeaza noul Shelby GT500 in varful gamei Mustang.

In prezent, cel mai puternic Mustang "de fabrica" pe care il poti cumpara este Shelby GT350 cu ai sai 526 de cai putere la 7.500 rpm si 581 Nm cuplu. Si toate acestea pe benzina cu 93 cifra octanica. Tractiunea este spate iar singura transmisie disponibila este una manuala cu sase trepte.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2018