A mai ramas o singura zi: Noul Mercedes GLC debuteaza maine, anunta germanii

A mai ramas o singura zi: Noul Mercedes GLC debuteaza maine, anunta germanii
  • Cea de-a doua generatie a Mercedes-ului GLK debuteaza maine
  • Noul crossover din Stuttgart va fi rebotezat cu denumirea GLC
  • La baza vom regasi platforma si motorizarile actualului C-Class
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua generatie a modelului GLK va debuta in cursul zilei de maine, au anuntat oficialii companiei Mercedes. Conform acelorasi surse, noul model va fi comercializat sub denumirea de GLC.

Dupa sapte ani de activitate si sute de mii de exemplare vandute la nivel global, actualul Mercedes GLK a ajuns la sfarsitul carierei sale. O noua generatie a popularului crossover din Stuttgart va debuta oficial chiar in cursul zilei de maine, sub denumirea de GLC.

Nu schimbarea de nume reprezinta insa principala surpriza pregatita de modelul german rivalilor sai de la Audi (Q5), BMW (X3), Lexus (NX) si Volvo (XC60), noul Mercedes GLC impresionand mai degraba prin suspensia pneumatica oferita in premiera pentru acest segment.

De asemenea, cea de-a doua generatie a popularului crossover din Stuttgart se va mai putea lauda cu prezenta la datorie inclusiv a sistemelor DYNAMIC SELECT si 4MATIC, modelul german promitand sa faca astfel fata tuturor provocarilor intalnite in interiorul sau exteriorul drumurilor asfaltate.

In ceea ce priveste gama de motorizari, este de astepta ca noul Mercedes GLC sa dispuna de aceleasi propulsoare supraalimentate pe benzina si motorina precum ultimul C-Class, automobil de la care preia, de altfel, si platforma modulara MRA cu tractiune spate.

Asta inseamna ca viitorii clienti vor avea la dispozitie atat versiuni in patru cilindri, cat si variante cu sase cilindri, cea de-a doua generatie a popularului crossover din Stuttgart urmand sa soseasca la pachet chiar si alaturi de un V8 bi-turbo de patru litri (iar acum ne referim la GLC-ul 63 AMG).

Mai multe detalii cu privire la modelul german vom afla in cursul zilei de maine, atunci cand noul Mercedes GLC va debuta in mod oficial sub forma de SUV. Ulterior, cea de-a doua generatie a popularului crossover din Stuttgart va fi oferita si intr-o aroma Coupe, care sa rivalizeze BMW-ul X4.

Mercedes GLC - Prima schita

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Iunie 2015