A mai ramas o singura zi pana la debutul sau, iar AICI gasesti prima lui imagine oficiala

A mai ramas o singura zi pana la debutul sau, iar AICI gasesti prima lui imagine oficiala
  • Noul Land Rover Discovery debuteaza in cursul zilei de maine
  • SUV-ul britanic promite o platforma din aluminiu
  • Gama de motorizari anunta diverse unitati supraalimentate
Distribuie pe Facebook

Cea de-a cincea reiteratie a modelului Land Rover Discovery va fi anuntata in cursul zilei de maine, noul SUV al britanicilor urmand a se lasa apoi admirat in cadrul Salonului ce se desfasoara la Paris intre 1 si 16 octombrie.

Dupa ce a fost supusa unei indelungate campanii de teasing, omenirea se pregateste acum de publicarea primelor fotografii si informatii oficiale ale celui mai nou Land Rover Discovery.

Versiunea 5.0 a binecunoscutului SUV britanic va debuta oficial chiar in cursul zilei de maine, urmand ca mai apoi aceasta sa se indrepte catre Salonul Auto ce se desfasoara la Paris intre 1 si 16 octombrie.

Cum va arata noul Land Rover Discovery si ce surprize ne-a pregatit el sunt, pentru moment, doar doua dintre intrebarile fara un raspuns exact, singura certitudine constand in design-ul partii frontale...

... care, deloc intamplator, preia numeroase inspiratii de la actualele modele din gama producatorului britanic de SUV-uri si crossovere - vezi Range Rover Evoque sau Range Rover Sport.

In ceea ce priveste partea nevazuta a noului Land Rover Discovery, exista anumite voci care sustin ca cea de-a cincea reiteratie a respectivului automobil va avea parte de o platforma din aluminiu.

Referitor la gama de motorizari, ultimele zvonuri anunta o lista cu unitati supraalimentate pe benzina si motorina, in patru sau sase cilindri. Specificatiile exacte raman sub pana (cel putin) maine.

Lucru valabil si atunci cand vine vorba despre departamentul tehnologic, noul Land Rover Discovery fiind asteptat, ce-i drept, sa dispuna de faruri cu LED si ecran tactil de peste 10 inch. Printre altele.

Noul Land Rover Discovery - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2016