A mai scazut pretul noului Volkswagen Arteon. Cu cat se vinde acum masina germana

A mai scazut pretul noului Volkswagen Arteon. Cu cat se vinde acum masina germana
  • A mai scazut pretul noului Volkswagen Arteon
  • Masina germana porneste acum de la 34.143 de euro
  • Clientii vor primi un exemplar 2.0 TDI de 150 CP
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a lansat pe piata din Romania o noua versiune entry-level a modelului Arteon. Drept urmare, pretul masinii germane a scazut cu mai bine de 1.000 de euro.

Divizia din Romania a companiei Volkswagen a operat de curand mai multe modificari la nivelul gamei Arteon. Pe scurt, respectiva masina de origine germana a primit noi motorizari turbo pe benzina, plus o noua versiune entry-level.

Cu ocazia acestor schimbari se mai poate discuta, de asemenea, si despre un nou pret de pornire. 34.143 de euro, TVA inclus, bani care iti vor aduce un exemplar echipat cu motorul 2.0 TDI de 150 CP si clasica manuala cu sase trepte.

La polul opus, varianta 2.0 TSI 280 CP DSG 4M ramane in continuare cea mai costisitoare optiune pe care clientii modelului Volkswagen Arteon o au la dispozitie. Aceasta pleaca de la 44.670 de euro, TVA inclus, in echiparea R Line.

Despre Volkswagen Arteon

Noul Volkswagen Arteon a debutat oficial chiar in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva. Respectiva masina de origine germana este construita pe aceeasi platforma modulara MQB precum actualul Passat.

Design-ul exterior este puternic influentat de conceptul Sport Coupe GTE, prezentat in 2015, si prezinta o doza remarcabila de agresivitate. Interiorul, in schimb, pastreaza liniile conservatoare care definesc, din nou, actualul Passat.

La nivel de motorizari, cel putin in Romania, clientii au de ales intre unitati turbo pe benzina si motorina, cu capacitati cilindrice de doi litri si puteri maxime cuprinse intre 150 si 280 CP. Acestea lucreaza alaturi de cutii manuale sau automate.

In cele mai multe dintre cazuri, pachetul tehnic este completat de un sistem de tractiune fata. Exista insa si versiuni disponibile la vanzare in compania sistemului 4x4 4Motion, dupa cum este cazul variantei de top 2.0 TSI 280 CP DSG.

Asa cum era de asteptat, noul Volkswagen Arteon impresioneaza inclusiv prin tehnologiile adoptate la bord. Tehnologii printre care se numara si urmatoarele: instrumente de bord digitale, afisaj pe parbriz, control prin gesturi etc.

Volkswagen Arteon - Galerie Foto

Volkswagen Arteon - Galerie Foto

Volkswagen Arteon - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (94) Poze Volkswagen Arteon - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Septembrie 2017