A platit 2.1 milioane de dolari pe prima SUPRA din noua generatie. Masina tocmai i-a fost livrata

A platit 2.1 milioane de dolari pe prima SUPRA din noua generatie. Masina tocmai i-a fost livrata
  • Prima Supra din noua generatie a fost livrata
  • A platit 2.1 milioane de euro pe ea
  • Are seria de sasiu 20201
Distribuie pe Facebook

Primul exemplar din noua generatie Toyota Supra a parasit linia de asamblare a uzinei Magna Steyr, din Austria, si a fost livrat celui care a platit 2.1 milioane de dolari pe el. Toti banii au fost donati in scopuri caritabile.

La inceputul acestui an, Toyota si casa de licitatii Barrett-Jackson i-au dat ocazia unui norocos cu buzunare adanci sa detina primul exemplar din noua generatie Toyota Supra. Acel norocos a fost John Staluppi, un om de afaceri din SUA (care detine si un showroom Toyota), care a platit 2.1 milioane de dolari la licitatia din Scottsdale, Arizona.

Toyota Supra 20201

Masina in cauza tocmai a iesit pe portile uzinei Magna Steyr din Austria, acolo unde este produsa alaturi de noua generatie BMW Z4, si i-a fost livrata fericitului proprietar. Pentru aceasta suma, omul nostru nu a primit orice Supra, ci una cu adevarat speciala.

Toyota Supra 20201

In primul rand, este singura Toyota Supra din noua generatie care sa aiba seria de sasiu sub forma "anul si numarul exemplarului", deci 20201. In plus, este finisata in nuanta exterioara Phantom Matte Gray, o nuanta care nu este inclusa in paleta oficiala de culori a versiunii Launch Edition.

Alte detalii estetice sunt capacele rosii ale oglinzilor laterale si pielea rosie care imbraca scaunele sport, cotiera centrala si o mica parte din volan.

Toyota Supra 20201

Pe langa masina in sine, Staluppi a primit un combinezon de curse Toyota si o poza semnata de presedintele brand-ului japonez, Akio Toyoda, cel care si-a pus semnatura si pe capacul motorului. Asa cum spuneam mai sus, cei 2.1 milioane de dolari au fost donati in scopuri caritabile.

Toyota Supra 20201

In ceea ce priveste celelalte exemplare, Toyota a anuntat inca de la inceput ca (cel putin) Europa va primi in 2020 numai 900 de exemplare si o editie speciala Supra A90 Edition, replicata in 90 de exemplare. Producatorul nipon a dat deja startul comenzilor.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2019