A prins-o cu portiera deschisa, asa ca nu a ratat ocazia. A scos telefonul si i-a pozat de aproape interiorul hi-tech

  • Noul Lamborghini Urus a debutat oficial la inceputul acestei luni
  • SUV-ul italian ofera 650 CP si un design pe masura performantelor
  • Primele exemplare vor ajunge pe strazi in primavara anului viitor
Distribuie pe Facebook

Un display de dimensiuni generoase pentru afisarea instrumentelor de bord si alte doua - de aceasta data tactile, pentru controlarea tuturor functiilor masinii. Sunt primele lucruri de care te lovesti atunci cand urci la bordul noului Lamborghini Urus.

Inceputul acestei luni a marcat debutul primului Super-SUV din industria auto. Noul Lamborghini Urus, caci despre el este vorba, gazduieste in compartimentul motor o unitate pe benzina cu opt cilindri in V si capacitatea de patru litri, ce dezvolta 650 CP.

Echipat cu doua turbine pentru un maximum de performanta, propulsorul cu pricina lucreaza alaturi de o cutie automata in opt rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala. Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza numai 3.6 secunde.

Lamborghini Urus in nuanta Grigio Lynx

Din punct de vedere estetic, modelul companiei italiene promite sa impresioneze inca de la prima sa aparitie, in special prin numeroasele detalii angulare ale caroseriei. Evacuarea cvadrupla are, de asemenea, un cuvand greu de spus din acest punct de vedere.

La interior, noul Urus nu este nici pe departe automobilul tipic Lamborghini. Ba din contra: tehnologiile de ultima ora sunt la ordinea zilei, in prin plan aflandu-se configuratia cu trei display-uri color de dimensiuni mai mult decat generoase, dintre care doua tactile.

Vorbim, mai precis, despre o formula asemanatoare celei folosite de proaspat lansatele Audi A7 si A8. Ecranul din spatele volanului afiseaza instrumentele de bord digitale, pe cand touchscreen-urile din consola centrala asigura controlul tuturor functiilor masinii.

Pentru pachetul oferit de primul sau SUV modern, compania italiana percepe o suma minima de... exact 171.249 euro. Totodata, care au de gand sa plaseze o comanda trebuie sa stie ca primele exemplare vor fi livrate incepand cu primavara anului viitor.

Lamborghini Urus in nuanta Grigio Lynx

Lamborghini Urus in nuanta Grigio Lynx

Lamborghini Urus in nuanta Grigio Lynx

Lamborghini Urus in nuanta Grigio Lynx

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Lamborghini Urus in nuanta Grigio Lynx
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Decembrie 2017