A prins ultima banda libera, asa ca i-a dat 'blana'. VITEZA pe autostrada germana cu noul Golf R

A prins ultima banda libera, asa ca i-a dat 'blana'. VITEZA pe autostrada germana cu noul Golf R
  • Noul Golf R se lauda cu un motor 2.0 turbo de 310 CP
  • Sprintul pana la 100 km/h dureaza doar 4.6 secunde
  • Viteza maxima e de 270 km/h cu pachetul Performance
Distribuie pe Facebook

Trecut de curand printr-un binemeritat facelift, automobilul companiei Volkswagen utilizeaza un benzinar turbo de doi litri si 310 cai putere, capabil sa impinga acul vitezometrului pana la 270 de kilometri pe ora.

La sfarsitul anului trecut, Volkswagen anunta debutul iminent al unei versiuni imbunatatite a modelului Golf VII. Facelift-ul aplicat versiunilor 'normale' s-a extins ulterior si la nivelul variantei de top R, care gazduieste acum in compartimentul motor nu mai putin de 310 CP.

Exceptand plusul de putere, compacta sportiva a companiei germane avea sa mai primeasca si o cutie DSG cu sapte rapoarte, plus alte cateva mici imbunatatiri. Drept urmare, timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h scadea acum pana la 4.6 secunde.

O alta noutate primita cu bratele deschise de admiratorii modelului Volkswagen Golf R consta in pachetul Performance. Pe langa sistemul de franare superior din punctul de vedere al eficientei si evacuarea din titan de la Akrapovic, optiunea cu pricina 'aduce' si o viteza maxima de 270 km/h.

Ramanem la capitolul performanta si facem cunostinta cu pofta nebuna de acceleratie a compactei sportive de origine germana, aceasta fiind scoasa de curand pe Autobahn pentru diferite teste. Teste care surprind acul vitezometrului in actiune pana si dupa pragul celor 250 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe