A renuntat de tot la camuflaj. Cum arata si ce aduce noul Volkswagen Polo

A renuntat de tot la camuflaj. Cum arata si ce aduce noul Volkswagen Polo
  • Noul Volkswagen Polo a fost surprins necamuflat
  • Este bazat pe platfroma MQB-A0
  • Debuteaza la Salonul Auto de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Viitoarea generatie Volkswagen Polo a fost surprinsa fara niciun pic de camuflaj intr-o parcare din Africa de Sud. Supermini-ul german urmeaza sa fie prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie.

La scurt timp de la confirmarea ca cea de-a sasea generatie Polo va debuta oficial in septembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, modelul de segment B a fost surprins in toata splendoarea lui intr-o parcare din Africa de Sud.

Inginerii au gandit prototipul de la zero, iar platforma veche a fost inlocuita cu una modulara MQB-A0. Aceasta propune pentru inceput dimensiuni mai mari, o gama mai eficienta de motorizari, o suspensie revizuita si o masa totala scazuta.

2017 Volkswagen Polo

Exteriorul este ceva mai dinamic decat al actualului model, cu un plafon inclinat spre partea din spate, faruri si stopuri redesenate, si mai multe detalii imprumutate de la actuala generatie Golf. In ciuda jantelor de tabla, acest prototip pare sa fie intr-o etapa foarte avansata de dezvoltare, asa ca toate aceste noi elemente isi vor face aparitia pe versiunea de productie.

Interiorul a fost si el regandit si va propune materiale mai fine, un bord mai rafinat, instrumentarul de bord digital, cel mai nou sistem de infotainment, si o seama de sisteme si tehnologii de ultima ora, printre care parcare automata Park Pilot sau Keyless Entry. Acestea din urma se vor regasi insa pe nivelurile de echipare superioare.

2017 Volkswagen Polo

Noul Volkswagen Polo va fi disponibil atat in versiunea de caroserie cu 3 usi, cat si cu 5, iar gama de motorizari ar urma sa scada la doar 12 propulsoare oferite. Actuala unitate de 1.4 litri TSI va fi inlocuita cu una de 1.5 litri TSI, oferita in doua configuratii de putere (128 si 145 de cai putere), iar versiunea de baza va propune un motor de 1.0 litru pe benzina, de 64, 74, 94 sau 113 cai putere.

In timp ce amatorii diesel-urilor vor putea opta pentru mai multe versiuni ale motoroului de 1.6 litri TDI, varful de gama va fi reprezentat ca si pana acum de varianta de performanta GTI. Sub capota acesteia ar urma sa regasim un motor de 2.0 litri TSI, care va dezvolta mai mult de 200 de cai putere.

2017 Volkswagen Polo

Rivalul Ford-ului Fiesta va fi prezentat oficial cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie, acolo unde constructorul german de automobile este asteptat sa dezvaluie cel mai probabil si noua generatie Touareg.

Distribuie pe Facebook
mai multe