A trecut vremea butoanelor. Concurentul lui BMW Seria 5 si Mercedes E-Class mizeaza pe doua ecrane tactile

  • Audi publica 162 de imagini proaspete cu noul A6
  • Modelul german este oferit la vanzare in doua versiuni
  • Varianta de top ofera o putere maxima de 340 CP
Distribuie pe Facebook

Prin intermediul acestora, clientul poate controla setarile instalatiei de climatizare, comenzile sistemului de navigatie, dar si functiile scaunelor fata, de exemplu.

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia celei de-a 88-a editii a Salonului Auto International de la Geneva, eveniment desfasurat in perioada 8 - 18 martie, noul Audi A6 revine la sfarsitul acestei saptamani pe buzele tuturor.

Compania germana a publicat in urma cu doar cateva momente nu mai putin de 162 de fotografii proaspete cu viitorul concurent al modelelor BMW Seria 5 si Mercedes E-Class, disponibil la vanzare in doua variante de motorizare.

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Imaginile cu pricina surprind atat exteriorul influentat de ultima generatie a limuzinei A8, cat si interiorul care mizeaza pe o configuratie cu trei ecrane color pentru afisarea tuturor informatiilor, dar si comenzilor masinii.

Sub capota, dupa cum precizam si anterior, de altfel, noul Audi A6 anunta doua unitati turbo cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri, clientii avand de ales la momentul de fata intre un model 55 TFSI si o versiune 50 TDI.

Fisa tehnica este completata in ambele cazuri de o transmisie automata - S tronic pentru benzina si tiptronic pentru motorina, si un sistem de tractiune integrala, principala diferenta constand in puterea maxima: 340, respectiv 286 CP.

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Acum, daca vine vorba despre departamentul tehnologic, concurentul lui BMW Seria 5 si Mercedes E-Class scoata la iveala faruri HD Matrix LED, instrumente digitale de bord, plus afisaj pe parbriz si internet de mare viteze.

Totodata, in stilul caracteristic limuzinei A8, cea mai noua generatie a modelului Audi A6 adopta un set de 24 de senzori care aduna diverse informatii din trafic si ii permit acestuia sa ia de unul singur anumite decizii la cererea soferului.

La final, reamintim ca in Germania preturile pornesc de la 58.050 de euro, pentru ca mai apoi sa ne indreptam atentia catre subiectul principal la materialului: fotografiile proaspete, de la interior si exterior, prezente in numar de 162.

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Noul Audi A6 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (162) Poze Noul Audi A6 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2018